Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Specialist in zonweringstextiel Sunconfex: hot in Ieper Ún Europa

Sunconfex behoort tot de absolute Europese top voor de productie van zonweringstextiel. Tegen januari werft het Ieperse bedrijf 10 - 15 extra productiemedewerkers aan. Zaakvoerder Ludwig Kesteleyn: "Wij zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van zonweringstextiel voor systeemconstructeurs. Wij werken uitsluitend op maat van de klant en wij maken het verschil met een unieke, gepatententeerde technologie." Sunconfex heeft twee productiesites in Europa: eentje in Ieper en eentje in Zuid-Duitsland. Samen zijn die goed voor meer dan 900 000 m² zonweringstextiel per jaar.

De meest strakke screendoeken op de markt

Sunconfex behoort tot de absolute top in Europa op vlak van zonweringstextiel. Ludwig: "Wij zijn actief sinds 1989 en we hebben 40 jaar ervaring op de teller. Dankzij onze doorgedreven knowhow, kennis en expertise mogen wij bovendien de grootste systeemconstructeurs van Europa tot onze klanten rekenen. Onze kracht is een ultrasnelle levertijd: wij bedienen onze klanten in West-Europa binnen de 5 à 7 werkdagen. Dankzij deze just-in-time leveringen kunnen onze klanten snel schakelen en is het voor hen interessant om de productie van hun screendoeken aan ons uit te besteden."

Meest strakke screens dankzij gepatenteerde technologie

Ludwig:" Wij hebben veel geïnvesteerd in R&D. Dankzij onze gepatenteerde technologie produceren wij de meest strakke screendoeken op de markt. Meteen dé reden waarom de grote producenten met onze doeken werken." Sunconfex staat voor een belangrijk groeimoment: "Wij hebben veel geïnvesteerd in R&D en plukken daarvan nu de vruchten, maar wij kunnen onze snelle levertermijn alleen handhaven als wij onze productie opvoeren. Daarom maken wij nu de strategische keuze om te groeien vanuit onze huidige activiteit. Vanaf januari ontdubbelen wij onze productie naar een twee-ploegensysteem met dag- en avondploeg.

Vooral de juiste attitude telt!

Sunconfex heeft 10 - 15 extra productiemensen nodig. Ludwig: "Alleen zo kunnen wij snel blijven schakelen." Vooral de juiste attitude telt: "De mentaliteit moet goed zitten. Wij zoeken geëngageerde teamspelers die altijd beter willen doen." Ofwel: productiemedewerkers die niet alleen handig zijn, maar die ook meedenken en verantwoordelijkheid nemen. Ludwig: "In ruil voor hun engagement bieden wij werkzekerheid in een stabiel, economisch gezond groeibedrijf. Bovendien is de job heel afwisselend: je bedient verschillende machines zodat elke dag anders is en de job boeiend blijft."

6 maanden tot 1 jaar interne opleiding

Ludwig: "Wie bij ons start krijgt een interne opleiding van 6 maanden tot één jaar. Dit intensieve leertraject is een bewuste lange termijninvestering in onze mensen. Want iedereen die hier start krijgt een optie vast contract. Bovendien zijn wij erg begaan met de work life balance van onze mensen. Naast de wettelijke dagen krijgen onze mensen ook extra verlofdagen, voor een hogere levenskwaliteit"

Waarom Let's Work?

Wij werkten al met verschillende uitzendpartners samen en Let's Work maakt echt het verschil door de juiste mensen te sturen. Ze 'droppen' geen overvloed aan kandidaten, maar sturen wél de juiste profielen. Daarom hebben wij een goede match. Let's Work komt binnenkijken in je bedrijf, maakt een analyse van je profielen en de bedrijfscultuur en gaat op zoek naar mensen met de juiste spirit. En dat doen ze heel goed!"

Aan de slag bij Sunconfex in Ieper

Bel snel Saskia op 057 22 12 99 of mail naar ieper@letswork.be.

 
ready for the next step
9458 jobs Let's get started