home / kandidaten / divisies

divisies voor sterke selecties

De juiste match zoeken is specialistenwerk. daarom richtten wij onze gespecialiseerde divisies op. speciale afdelingen waarin onze experten bijzondere jobs en talenten met elkaar matchen. elke divisie kent haar sector vanbinnen en vanbuiten en dat vergroot jouw kans op succes.

let's work office

Bediende? Dan ben je aan het juiste adres bij Let's Work Office: secretariaat, sales, administratie, marketing, ... Iedere kandidaat doorloopt een vast Let's Work-traject: grondige screening, CEBIR-testen en referentiechecks. Zodat je als consulent een juist beeld krijgt van jouw wensen en talenten. De perfecte basis voor een match made in heaven!

toon jobs in office

let's work food

Piekperiodes dicteren de agenda van de voedingsindustrie. Vers geoogste groenten, recht van het veld, moeten meteen verwerkt worden. En bij stralend weer moeten die BBQ-pakketten zo snel mogelijk in de winkel liggen. Daarom rekent de voedingsindustrie op flexibele uitzendkrachten van Let's Work.

De snelste weg naar passende versterking in drukke tijden.

toon jobs in food

let's work international

Let's Work kijkt verder dan de landsgrenzen voor de juiste professional. Zo helpen wij sterke profielen uit Roemenië en Moldavië aan een gepaste job in ons land. Daarbij ondersteunen wij zowel de kandidaat als de klant, voor een vlotte integratie. Dat maakt Let's Work International de perfecte oplossing voor knelpuntberoepen.

toon jobs in international

let's work construct

De bouwsector vraagt technische profielen. Gelukkig zit een gerichte, persoonlijke aanpak in ons dna. Wij geloven niet in databanken, maar in de kracht van mensen. Wij kennen onze klanten en kandidaten door en door en dat is nodig om de juiste match te vinden. Bovendien moet het in de bouw snel gaan. Daarom zijn wij flexibel en spelen wij kort op de bal.

let's work technics

Machines zijn één. Ze in topconditie houden is twee. Geen betrouwbare installaties zonder sterk technisch talent. En daarvoor verleggen wij stenen. Technisch potentieel? Dan halen we dat bij onze kandidaten naar boven. Voor een sterke technische match halen bij het onderste uit ons bedrijven- en kandidatennetwerk.

toon jobs in technics

let's work industry

Let's Work Industry focust op drie pijlers: logistiek, techniek en productie. Wij koppelen het passende profiel aan het juiste bedrijf door actief en gericht te zoeken. Bij Let's Work stellen wij liever één job of kandidaat voor die 100% matcht, dan 15 profielen of bedrijven die voor 60% matchen. Bovendien engageren wij ons om voor elk talent een passende job te vinden.

toon jobs in industry

let's work transport

Chauffeurs B, C of CE. Van distributie over container transport tot internationaal transport. Bij Let’s Work transport loopt het op wieltjes. Dankzij onze internationale en lokale rekrutering, een uitgebreid netwerk van chauffeurs en gerichte instroomkanalen zet Let’s Work transport zowel kandidaat als bedrijf vlot op weg in de zoektocht.

vraag medewerker aan

spontaan solliciteren

Solliciteer nu spontaan en we gaan samen op zoek naar jouw droomjob. Bezorg ons je gegevens en een omschrijving van welke job je zoekt of waar je wil werken. Binnen de 24 uur nemen we contact op en gaan we op zoek naar een job die bij jou past.

solliciteer nu