home / contacteer let's work

contacteer let's work

bellen of mailen

Bellen of mailen kan steeds tijdens de kantooruren. Je komt terecht op ons hoofdkantoor. Daar helpen we jou graag verder.

+32 56 24 15 58info@letswork.be

let's work kantoren

Geen online tool die de kracht van een persoonlijk gesprek kan vervangen. Daarom investeren we sterk in ons regionaal kantorennetwerk. En ons kantorennet blijft groeien. Maak een afspraak bij het kantoor in jouw buurt voor de eerste stap naar jouw droomjob.

contactformulier invullen

Een sollicitatievraag? Een afspraak vastleggen bij jouw kantoor in de buurt of een praktische vraag? Bezorg ons je gegevens samen met je vraag en we nemen binnen de 24 uur contact met je op.

vind jouw droomjob

Ons jobaanbod verandert elke dag. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke job, bijverdienste of vast werk. Parttime of fulltime? Wij houden vinger aan de pols bij de bedrijven en dat vertaalt zich in een breed aanbod aan jobs.

spontaan solliciteren

Je hebt de passende vacature nog niet gevonden, maar je bent klaar voor een nieuw hoofdstuk? Vertel ons wie je bent en wat je zoekt. Wij contacteren je binnen de 24 uur. De next step in jouw carrière? Die begint hier.

werken bij let's work

Let’s Workers, dat zijn stevige doorzetters en creatieve probleemoplossers. Je kan amper stilzitten? Je hebt een hart voor mensen? Je geeft niet af? Ontdek onze interne vacatures. Misschien versterk jij binnenkort ons team van toppers?

melding onrecht

Voor meldingen zoals discriminatie, racisme, (seksuele) intimidatie, omkoping, fraude, ... bel of mail

Jouw klacht wordt strikt persoonlijk behandeld.

+32 56 24 15 58ombuds@letswork.be

ombudsdienst federgon

Belgische federatie van uitzendbureaus. Ombudsdienst voor de private arbeidsbemiddeling.

+32 800 99 823ombuds@federgon.be

meld een incident

De policy klokkenluiders van Let's Work biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten, opdrachtgevers, firma's, ... om meldingen te maken over incidenten bij Let's Work en Let's Work garandeert in geval van goede trouw, dat de melder niet benadeeld zal worden. De melder geniet bescherming tegen elke vorm van represailles, conform de Europese richtlijn 2019/1937 betreffende de bescherming van klokkenluiders.

+32 51 26 47 55klokkenluider@letswork.be

join our team

Let's Work is jong, fris en in volle groei. Gezonde portie ambitie?
Hier krijg je volop kansen om te groeien als persoon en in je loopbaan.
Word HR-expert: blink uit in je job dankzij onze interne opleiding en coaching. En vergroot je HR-kennis in de Let's Work Academy!

ontdek onze vacatures