stage bij let's work

is let's work jouw ideale stageplaats?

Je zoekt een stageplaats en de wereld van HR boeit je? Ben je bovendien benieuwd hoe het bedrijfsleven er in jouw buurt uitziet? Dan is Let’s Work de perfecte aanzet. Je bent klaar om je grenzen te verleggen in een omgeving die jou ruimte geeft om te leren? Wacht niet langer met je stage-aanvraag. Wij supporteren voor jou.

wat zijn jouw taken?

Commercieel telefoneren zit in je bloed, waardoor je telefoon nooit stil staat. Je creëert continu instroom van nieuwe kandidaten in je kantoor. Door telefonische screening en via persoonlijke interviews vind je de juiste kandidaat. Deze kan je dan ook zorgvuldig voorstellen bij onze klanten. Natuurlijk zweer je ook bij een stipte en correcte administratieve opvolging.

vraag stage aan

ons aanbod?

Je floreert in een groeibedrijf met een frisse dynamiek, waar je een veelzijdig takenpakket aangeboden krijgt. Door de goede begeleiding van de fijne collega's zal je een zeer leerrijke en commerciële stage ervaren. Happiness@Work staat centraal bij Let's Work. Hier heerst een cultuur van Samen-Werken. Na deze boeiende stage is er kans op een vaste of tijdelijke job bij Let's Work. 

vraag stage aan