home / bedrijven / HR-partner

HR-partner
van vertrouwen

jouw
groeipartner

Let's Work helpt jouw kmo of bedrijf met alle HR-vragen zodat jij kunt focussen op jouw groei en kernactiviteit.

Bouw samen met ons aan een straf, stabiel team. Is jouw bedrijf ready for the next step? Let's Work helpt jou groeien met de juiste mensen en talenten.

vraag medewerker aan

jouw HR-redder in nood

Jouw oplossing voor prangende personeelsproblemen.

Piekperiode? Verlof? Zieke medewerker? Bij een tijdelijk personeelstekort schieten wij te hulp met flexibele uitzendkrachten.

contacteer ons

waarom Let's Work?

de challenger op de uitzendmarkt

Maak kennis met de nieuwe generatie uitzendkantoren!

Let's Work is fris en dynamisch, met een stevige basis en een scherpe focus. Onze wendbaarheid is onze kracht, zowel op vlak van service als van kwaliteit.

sterk in kmo
groot in key accounts

Wij zijn straf in één op één en KMO's zijn onze kracht, maar wij zetten even graag onze tanden in grote HR-dossiers. Eén vaste contactpersoon, een doorgedreven screening en een persoonlijke aanpak: zo maken wij het verschil.

matchen is onze métier met 6 gespecialiseerde divisies

HR is ons vakmanschap en dat bewijzen wij met een scherpe focus.

Onze 6 gespecialiseerde divisies staan garant voor sterke selecties: Industry, International, Food, Technics, Construct en Office.

ontdek onze divisies

samen-werken over de kantoormuren

Onze kantoorspreiding en ons ijzersterke regionale netwerk vormen één Let's Work en dat voel je. Bovendien bundelen ervaren HR-specialisten en young potentials de krachten voor een optimale match.

vind een kantoor in jouw buurt

mee met het
digitale tijdperk

Onlinerekrutering via digitale databanken, chat, telefoon of sms: Let's Work is mee met de digitale HR-trends en blinkt uit in innoverende vormen van rekrutering en selectie. Bovendien bellen wij iedere sollicitant binnen 24 uur op.

gespecialiseerd flexi-team

Dankzij Let’s Work Flexi werk je samen met een gespecialiseerd team dat jouw nood aan extra versterking snel en deskundig invult. Dat doen we met de meest flexibele kandidaten uit onze ruime database: stuk voor stuk snel inzetbaar en gemotiveerd, kandidaten die van aanpakken weten. Welke bijverdieners komen in aanmerking? Welke aangiftes en administratieve stappen moet je zetten? Geen zorgen, je laat met een gerust hart het papierwerk over aan onze experts. Zo ben je zeker dat alles helemaal wettelijk in orde is.

contacteer ons

internationale rekrutering
in roemenië en moldavië

Knelpuntprofielen rekruteer je niet langer onder de kerktoren.

Let's Work is pionier én voorloper op het vlak van internationale rekrutering in Roemenië en Moldavië.

Ik wens meer info te verkrijgen en gecontacteerd te worden.

werknemer nodig?
werknemer nodig?
Ja
Nee