home / werken bij Let's Work / waarom Let's Work

werken bij let's work

good vibes great jobs

Droom jij van een job waarbij je écht het verschil maakt in iemands leven? versterk nu ons kantorennetwerk en geef jouw stad werk als hr-consultant, sales consultant of office manager.

waarom werken bij Let's Work?

happiness@work

Samen-Werken staat centraal bij Let's Work. Wij zijn teamspelers binnen en buiten de eigen kantoormuren.

Let's Work is jong, fris en in volle groei. Gezonde portie ambitie?
Hier krijg je volop kansen om te groeien als persoon en in je loopbaan.

Word HR-expert: blink uit in je job dankzij onze interne opleiding en coaching. En vergroot je HR-kennis in de Let's Work Academy!

ontdek onze vacatures

voor wat hoort wat

Your drive makes you thrive! Resultaten behalen schrikt je niet af, maar motiveert jou. Laat die uitdagingen maar komen.

Good vibes: Let's Work staat voor positieve energie. Ben jij een go-getter met een hands-on mentaliteit? Dan is Let's Work thuiskomen!

Jouw inzet wordt beloond met een mooi loonpakket, inclusief maaltijdcheques en fijne corporate benefits.

solliciteer nu

werken in je buurt?

Dat kan. Onze consultants werken in een kantoor dichtbij huis. En dat is goud waard. Zo wordt file-tijd, kwali-teit. En jouw vaste uren en 32 vrije dagen creëren meer balans in jouw privéleven.

werkgever met een hart

Let's Work is een werkgever met een hart. De VIPE-waarden - Vertrouwen, Initiatief, Professionaliteit en Eerlijkheid - zijn overal voelbaar.

Fan van korte communicatielijnen? De directie en divisiemanagers staan dicht bij jou en zijn direct aanspreekbaar.

ontdek onze jobs

spontaan solliciteren

Kom werken bij Let's Work en help onze kandidaten aan een droomjob en onze klanten aan sterk talent.

Enthousiast en met de glimlach match jij klanten en kandidaten: je selecteert en rekruteert het juiste talent, je gaat proactief op zoek naar geschikte profielen en je denkt actief mee met onze klant. Jouw profiel? Je bent gedreven, belt vlot en je administratieve opvolging is tiptop.

solliciteer spontaan

stage bij Let's Work

Je zoekt een stageplaats en de wereld van HR boeit je? Ben je bovendien benieuwd hoe het bedrijfsleven er in jouw buurt uitziet? Dan is Let’s Work de perfecte aanzet. Je bent klaar om je grenzen te verleggen in een omgeving die jou ruimte geeft om te leren? Wacht niet langer met je stage-aanvraag. Wij supporteren voor jou.

meer info