Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Uitzendkracht Qasem blijft met plezier plakken bij behangproducent Grandeco

Een uitzendjob is de perfecte springplank voor een vaste job. Dat bewijst Qasem Rahimi. Sinds april is hij aan de slag bij behangproducent Grandeco in Tielt en volgende week tekent hij er zijn vast contract! Qasem: "In februari solliciteerde ik online voor een vacature op de website van Let's Work. Ik wilde dichter bij huis werken. Ik mocht op gesprek bij Veerle van Let's Work Industry Roeselare en zij stuurde mijn profiel naar haar collega Liesbeth van Waregem."

Let's Work maakt de juiste match

Liesbeth: "Wij werken goed samen met de collega's van de andere Let's Work-kantoren en ik stelde Qasems kandidatuur meteen voor bij behangproducent Grandeco. Deze klant zocht een lijnverantwoordelijke voor in het weekend. Autonoom kunnen werken is dan heel belangrijk, want de bezetting is kleiner. Bovendien is de functie vrij technisch en complex. Nieuwe medewerkers krijgen altijd een intensieve, interne opleiding van drie tot zes maanden." Qasem: "Ik kon direct starten als operator en zorg er sindsdien voor dat alles goed verloopt tijdens het productieproces."

Grandeco houdt van zin voor initiatief

Grandeco produceert exclusief kwaliteitsbehang en stelt hoge eisen aan de 300 medewerkers. Liesbeth: "Qasem volgde 3 jaar Nederlandse les en spreekt onze taal intussen goed. Bovendien weet Qasem van aanpakken, een kwaliteit die perfect past bij de Grandeco-bedrijfscultuur. De klant is dan ook enorm tevreden over Qasem en zijn inzet. Hij ziet verbeterpunten en doet zelf suggesties voor optimalisaties in de proceslijnen."

Vandaag inpakker, morgen lijnverantwoordelijke?

Qasem: "Mijn collega's bij Grandeco zijn heel vriendelijk en hebben veel ervaring. Ze leggen alles heel goed uit en de werksfeer is top. Bovendien krijg ik een correcte verloning en belt Liesbeth van Let's Work regelmatig om te horen hoe het gaat." Het vaste contract van Qasem bij Grandeco biedt dan ook mooie perspectieven op lange termijn. Qasem: "Ik mag starten met een interne opleiding tot hulplijnverantwoordelijke. Ik blijf dus groeien in mijn job." Wij van Let's Work wensen Qasem alvast superveel succes!

Word jij de nieuwe collega van Qasem?

GRANDECO WERFT AAN
SUMMERTOUR
13 september

Technieker
Magazijnier
Lijnverantwoordelijke
Preparatiemedewerker

Kom naar onze Summer Tour, pik een frietje mee en solliciteer bij Grandeco.

 
ready for the next step
6196 jobs Let's get started