naar overzicht

Let's Work rekruteert knelpuntprofielen in Roemeniƫ, Polen en Moldaviƫ

Er heerst schaarste op de arbeidsmarkt. Onze Belgische vacatures raken niet meer ingevuld met eigen mensen en dat vraagt om creatieve oplossingen. Daarom rekruteert Let’s Work out of the box, of liever out of the country. Adriana Vainer, Division Manager Let’s Work International: “Of het nu gaat om polyvalente arbeiders om piekperiodes op te vangen of gespecialiseerde technische profielen voor vaste betrekkingen. Wij vinden en rekruteren de juiste mensen voor onze klanten in Roemenië, Polen en Moldavië.”

Sterk in Roemenië, Polen en Moldavië

Adriana: “Roemenen, Polen en Moldaviërs willen in België werken omwille van de betere economische en sociale voorwaarden. Onze uitzendkrachten starten vaak als polyvalente arbeider, bijvoorbeeld in een voedingsbedrijf. Maar wij willen onze mensen ook alsmaar beter inzetten op hun specifieke kennis en vaardigheden. Zo hebben wij kandidaten met een ingenieursdiploma of hoge technische profielen die een perfecte match zijn voor knelpuntvacatures in België. Daarom helpen wij onze kandidaten om de Nederlandse taal te leren en doorbreken wij de taalbarrière.”


Onze toekomstdroom?

“Wij willen onze kandidaten niet zomaar een job geven,
wij willen hen de job van hun dromen geven.”


Met focus en volharding maken wij dromen waar

Adriana: “Droomjobs vinden vraagt extra tijd, aandacht en een specifieke focus. Maar laat die persoonlijke aanpak nu net de onderscheidende factor van Let’s Work zijn. Wij denken graag verder dan de klassieke rekruteringskanalen. Bovendien is onze aanpak op-en-top persoonlijk en werken wij met lokale recruiters én een team van native speakers in België. Zij vormen de persoonlijke link tussen onze uitzendkrachten en onze Belgische klanten.”

Vast dienstverband, geen detachering

Let’s Work maakt ook het verschil in de vorm van tewerkstelling. Adriana: “Bij ons geen detachering. Als uitzendkracht van Let’s Work International kom je ook bij ons in dienst. Bovendien ondersteunen wij jou bij elke stap: huisvesting, papierwerk, …” Let’s Work International stelt mensen tewerk in een waaier van sectoren: voeding en productie, bouw en techniek, tuinbouw en retail, … Adriana: “Wij rekruteren op maat van onze klant en hebben oog voor elk detail, zodat wij op maat van de klant kunnen rekruteren. Daarnaast is een goede opvolging van onze kandidaat een belangrijke sleutel tot succes, met evaluatiemomenten op kantoor én op de werkvloer.”

Knelpuntvacature invullen?

Bel Let’s Work op 051 74 43 06 of mail international@letswork.be

 
ready for the next step
5227 jobs Let's get started