naar overzicht

Jobstudent Viktor: "Het feit dat je iemands leven verandert geeft een ongelofelijke boost!"

Mijn naam is Viktor Goethals, ik ben 20 jaar en woon in Wevelgem. Ik volg de richting Marketing aan VIVES en zocht een studentenjob die zowel de commerciële als administratieve aspecten van mijn richting combineert.

Solliciteren op je directe werkplek

Na even surfen botste ik op de vacature 'all-round assistant' bij Let’s Work Waregem. Na een korte telefonische kennismaking mocht ik op sollicitatiegesprek. Tof dat je direct op je werkplek kunt solliciteren en dat je vragen krijgt die je doen stilstaan bij je talenten, zoals: 'noem 3 sterktes van jezelf'. Of ‘wat zijn jouw interesses?'

Let's get started

Een week later kon ik starten als jobstudent. Liesbeth, de Office Manager van het kantoor gaf mij een brede uitleg. In het begin had ik veel vragen, maar ik merkte dat je die beter meteen stelt. Zo heb je de job veel sneller in de vingers. Tijdens mijn eerste calls was ik echt nerveus. Nu lach ik met die eerste zenuwen, want je moet natuurlijk wel weten wat je zeker moet vragen tijdens een call, maar het is vooral belangrijk dat je meegaat in de flow van de kandidaat.

Van call tot starter

Na een tijd mocht ik mijn eerste screening of interview doen. Dat ging heel vlot. De kandidaat was even oud als ik en ik kon me goed inleven in zijn verhaal. Ik trok voldoende tijd uit voor het gesprek en stelde een voorstellingsmail op. Mijn kandidaat mocht aan de slag als koerier, wat hij graag wilde. Dat succesverhaal gaf mij veel persoonlijke voldoening. De collega’s gaven mij ook complimenten en dat motiveert. Het feit dat je iemands leven verandert geeft ook een ongelofelijke boost.

Afwisseling is een must

Ik schrok in de positieve zin van hoe breed het takenpakket voor HR-consultants is bij Let's Work. Continu dezelfde taak doen zou ik snel beu worden en een monotone job zou ik niet lang volhouden. Maar de takenpakketten bij Let’s Work zijn heel gevarieerd. Ik plande dagelijks mijn dag zelf in, zodat ik snel en efficiënt kon werken. Iedereen heeft een andere manier van werken en dat is oké.

Eén grote Let's Work familie

Wat mij ook opviel als jobstudent is dat iedereen heel nauw samenwerkt bij Let's Work. Iedereen kent iedereen. Bovendien is de uitzendsector een boeiende branche, met dezelfde ondersteunende afdelingen als een groot goederenbedrijf: boekhouding, hr, marketing, ... Toen ik het hoofdkantoor voor het eerst zag, besefte ik hoeveel mensen er achter de schermen van de kantoren bezig zijn.

Werken als jobstudent bij Let's Work?

Gemotiveerd, flexibel én sociaal?
Bel dan zeker onze Talent Manager Ivan op 056 24 15 58 of stuur jouw kandidatuur naar academy@letswork.be.

 
ready for the next step
6420 jobs Let's get started