let's meet

getuigenissen van divisies en uitzendconsulenten

naar overzicht

In 10 stappen naar jouw droomjob

Hoe Let's Work het verschil maakt? Met een uniek 10-stappenplan voor de perfecte match! Deze bewezen methode verhoogt aanzienlijk jouw kansen op slagen. Het maakt niet uit of je een droomjob of het juiste talent zoekt. Let's Work zet the next step naar passend werk.

Volg de 10 stappen van Let's Work

Iedere Let's Work-consulent krijgt een doorgedreven 10 steps-training: de snelste weg naar trefzekere resultaten. Let's go.

Stap 1: vacatureanalyse - 60 min - Let's get started

Wie ben jij en welk talent heeft jouw bedrijf nodig? Wij helpen jouw onderneming om een straf, stabiel team uit te bouwen. Daarbij vertrekken wij van jouw bedrijfscultuur. Want jouw unieke dna vormt onze leidraad voor een perfecte match.

Stap 2: screeningcall - 360 sec - Let's search

Wij gaan actief op zoek naar het juiste profiel voor jouw job. Want jij verdient alleen het beste: ijzersterk talent en een match made in heaven. Daarom zweren wij bij een gerichte, persoonlijke aanpak. Want met standaardprocedures krijg je standaardresultaten en daar bedanken wij voor!

Stap 3: workinterview - 30 min - Let's get personal

Via persoonlijke gesprekken selecteren wij de juiste match. Daarbij leren wij iedere kandidaat grondig kennen: “Wat zijn jouw sterktes? Wat zijn jouw passies? Wie ben jij en wat wil je?” Op basis van persoonlijke, unieke troeven vinden wij de job en het bedrijf waarin de kandidaat zich helemaal thuis voelt.

Stap 4: 5 W-worktest - 10 min - Let's test

Meten is weten. Wij laten niets aan het toeval over: voor onze klanten en onze uitzendkrachten. Dankzij onze 5W-worktest (wie, wat, waar, wanneer, hoe) weten wij zeker of jouw match een winner is. Dat bespaart onze klanten en kandidaten kostbare tijd.

Stap 5: referencecheck - 5 min - Let's double-check

Wij checken zorgvuldig de referenties van iedere kandidaat. Want niet alleen de feiten zijn belangrijk, ook de chemie tussen klant en kandidaat. Wij onderzoeken of er een potentiële klik is tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de bedrijfscultuur van de klant.

Stap 6: active placement - 180 sec

Bingo: wij hebben de perfecte match gevonden! Wij stellen klant en kandidaat meteen aan elkaar voor: de start van een mooi succesverhaal ...

Stap 7: adminprocess - 30 min

Wees gerust. Wij regelen ook alle personeelsadministratie. Zodat jij kunt focussen op het inwerken van je nieuwe talent of de ins and outs van je droomjob.

Stap 8: workcall - 24 uur voor de start

Een succesvolle samenwerking start met een goede voorbereiding. Als nieuwe medewerker krijg je een grondige briefing. Jouw garantie op een vlotte start.

Stap 9: feedbackcall - 24 uur na de start

“Hoe gaat het?” Dankzij onze snelle opvolging sta je er nooit alleen voor. Wij bellen jou na de eerste werkdag even op voor een eerste indruk.

Stap 10: satisfactionmoment - binnen 1 maand

Is iedereen blij - jij en je medewerker? Verloop de samenwerking vlot? Zijn de verwachtingen ingelost? Is er bijsturing nodig? Wij stemmen snel opnieuw af en ondernemen actie als dat moet.

Ready for the next step? Neem nu contact op met het Let's Work-kantoor in jouw buurt.

 
ready for the next step
6475 jobs Let's get started