home / blog / Technische profielen voor de bouw: Let's Work
terug naar overzicht

Technische profielen voor de bouw: Let's Work

2016-10-31

Daan Vandenberghe, Office Manager Let's Work Construct, zweert bij een gespecialiseerde aanpak: “Nu de economie voorzichtig aanzwengelt zit de bouwsector weer in de lift. Maar bouwbedrijven vragen om heel technische profielen. Onze divisie specialiseert zich daarom in sterke construct-profielen voor Kortrijk en Roeselare, Brugge en Gent. Deze profielen zijn schaars en erg gegeerd bij onze klanten.”

Wij weten wat onze klanten willen

Wij kennen onze klanten door en door en dat is nodig om de juiste profielen te vinden. Door een elektricien voor particulieren voor te stellen aan een elektriciteitsbedrijf voor de industrie kom je niet tot een succesvolle lange termijn-samenwerking. Integendeel, het is zonde van de tijd voor de klant en de uitzendkracht.

“Een gerichte, persoonlijke aanpak zit in het Let's Work-dna.”

Liever 1 topprofiel dan 15 kandidaten

Voor de selectie van onze kandidaten focussen wij op kwaliteit, niet kwantiteit. Wij stellen liever 1 topprofiel voor dan 15 kandidaten. Onze klant verdient het profiel dat hij echt zoekt en wij gaan actief op zoek naar de juiste match.

Focus op kwaliteit en snelheid

In de bouwsector moet het snel gaan. Wij spelen kort op de bal en zijn uiterst flexibel. Vaak zit een kandidaat twee uur na zijn sollicitatiegesprek al bij ons op kantoor om zijn contract te tekenen. Dankzij deze snelle opvolging verzekeren wij onze klant dat hij geen sterke profielen verliest.

Vaste en tijdelijke krachten

Klanten kloppen zowel voor tijdelijke als vaste contracten bij ons aan. Dat bespaart hen heel wat tijd en geld. Wij zoeken en selecteren de geschikte kandidaten. Wij regelen alle papierwerk zoals de Dimona-aangifte, het contract, de verzekeringen, ... En de klant loopt geen enkel risico. Dankzij de korte weekcontracten kan hij de capaciteiten van de uitzendkracht rustig beoordelen.

Bouw-vacature? Bel Daan op 056 24 15 50 of mail naar daan.vandenberghe@letswork.be

\n";