home / blog / Technische profielen bouwsector: Let's Work Construct
terug naar overzicht

Technische profielen bouwsector: Let's Work Construct

2016-11-14

Isabel D'Huvettere, HR-PR Manager bij SIX in Izegem, vond een nieuwe, vaste uitzendpartner in Let's Work Construct: “Ik leerde Let's Work Construct kennen in september 2015. Vandaag stellen wij 2 kandidaten te werk: een technieker met ervaring en een monteur met ervaring.”

Gespecialiseerd in construct-profielen

Daan belde zelf om Let's Work Construct te komen voorstellen. Goede uitzendkantoren die zich specialiseren in de bouwsector zijn schaars, dus besloten we om Let's Work een kans te geven. Een goede beslissing, want zowel Daan als Let's Work hebben zich intussen keihard bewezen.

IJzersterke band dankzij centraal aanspreekpunt

De grote troef van Let's Work Construct? De sterke, professionele band met de contactpersoon samen met uitstekend selectiewerk. Daan heeft echt een inspanning gedaan om ons bedrijf te leren kennen. Hij weet wat onze normen en waarden zijn en hij kent het reilen en zeilen binnen onze firma. Daardoor weet hij perfect welke profielen een meerwaarde zijn. Bovendien speelt hij kort op de bal en volgt hij de kandidaten nauwgezet op.

“Gespecialiseerde technische profielen met ervaring zijn schaars. Bij een nieuwe vacature bel ik meteen naar Daan.”

Alleen gefundeerde voorstellen

Veel kantoren stellen snel-snel een lijst met kandidaten voor uit hun databank. Puur tijdverlies, want die profielen matchen bijna nooit met wat we zoeken. Wij stellen bijvoorbeeld alleen dakwerkers voor platte EPDM-daken tewerk, geen dakwerkers voor schuine daken, en techniekers met de nodige certificaten, geen techniekers voor een productieomgeving. Let's Work Construct gaat actief op zoek naar profielen die echt matchen met wat je zoekt. Daardoor ligt het slaagpercentage heel hoog.

Over SIX

SIX uit Izegem is een belangrijke speler op de aannemersmarkt en telt 180 medewerkers. SIX is sterk in renovatie, dakwerken, HVAC en sanitair en werkt over heel België. Kwaliteit en klantgerichtheid staan centraal, zowel bij aanbesteding, B2C en B2B. Meer weten? www.six.be.

Bouw-vacature? Bel Daan op 056 24 15 50 of mail naar daan.vandenberghe@letswork.be