home / blog / Divisie Office opent nieuwe vestiging in Gent
terug naar overzicht

Divisie Office opent nieuwe vestiging in Gent

2021-01-08

Divisie office opent nieuwe vestiging in Gent

Let’s Work blijft groeien. Daarom werd kantoor Gent Office gestart op 4 januari 2021. Samen met kantoor Roeselare Office zijn zij specialist in de rekrutering en selectie van bedienden. Met deze 2 kantoren zullen bediendenprofielen gematcht worden over de provincies West- en Oost-Vlaanderen.

Gent als nieuwe uitvalsbasis

Sharon: “Met ons nieuwe kantoor in Gent, kiezen we voor een centrale ligging in Oost-Vlaanderen. Omdat er al verschillende Industry-kantoren zijn in Oost-Vlaanderen, heeft Let’s Work al naamsbekendheid in de regio. Met het nieuwe kantoor zullen we dit alleen nog maar groter maken.”

Let’s Work: jouw HR-redder voor zowel bedienden als arbeiders

Sharon: “Bij Office is de grootste troef dat er een sterke focus is op de klant én de kandidaat. We werken zowel vanuit de kandidaat als vanuit de vacature van de klant. Het vinden van de perfecte match is voor ons het ultieme doel. Goede contacten met partners als Indeed en Jobat en de testings die we doen, vormen een grote meerwaarde in onze selectieprocedure. De Office-kantoren en de Industry-kantoren vormen een perfecte tandem. Zo biedt Let’s Work een totaaloplossing voor hun klanten!”

Uitrol van Office

Sharon: “Met de nieuwe vestiging gaan we de kantoren in Oost-Vlaanderen verder gaan ondersteunen met het matchen van bediendenprofielen. We willen ons met deze divisie bewijzen en zo ook het vertrouwen van de klanten winnen. De wil om te groeien en de gedrevenheid om zowel kandidaat als klanten te helpen, zijn zeer sterk aanwezig binnen het Office-team. Uitblinken in ons vak is wat we doen!”

Nieuw kantoor, nieuwe collega

Kimberly: “Ik ben zeer blij het Let’s Work-team te mogen vervoegen. Het uitrollen van dit nieuwe kantoor en Let’s Work verder op de kaart zetten in Oost-Vlaanderen, is voor mij een mooie uitdaging. Mijn enthousiasme en gedrevenheid zullen hier zeker bij helpen. Zowel het commerciële als het menselijke aspect vind ik belangrijk. Deze zaken vind ik volledig terug bij Gent Office. Ook de positieve mentaliteit en de waardering binnen Let’s Work, maken dit voor mij een topjob!”

 

Nood aan extra medewerkers of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem meteen contact op met Sharon van Gent Office en Roeselare Office. Goed om te weten: wij werken uiterst discreet en flexibel. Interviews na de werkuren zijn voor ons geen probleem.