home / blog / “Ben jij uit het juiste vlees gesneden?”
Kom op 7 maart naar de Jobdag van Debra-Meat
terug naar overzicht

Nathalie Vlamynck, HR-manager van Debra Meat aan het woord: 'Om de beoogde groei te realiseren moeten wij onze basis versterken. Daarom zoeken wij profielen voor onze productieafdeling'

2017-02-27

Debra-Meat uit Tielt is één van de grootste slacht- en vleesverwerkende bedrijven voor varkensvlees in ons land. Het familiebedrijf bouwt al 4 generaties aan een ijzersterke reputatie en fusioneerde begin dit jaar met Slachthuizen Goossens uit Beveren-Leie. Vandaag werken er in de vestiging in Tielt en daarbuiten 250 mensen voor Debra-Meat. Jaarlijks slachten ze 2 miljoen varkens. Dankzij hun groeistrategie zullen dat er tegen 2020 zelfs 2,5 miljoen zijn.

Rasecht varkensvlees, vakkundig versneden

Nathalie Vlamynck,HR-manager “Wij slachten en versnijden kwaliteitslabels zoals Duroc d'Olives, BVI-varkens, Certus-varkens ... De geslachte varkens worden voor 60% als karkas verkocht, zowel in het binnenland als voor export naar het buitenland. De overige 40% is bestemd voor export naar alle continenten, retail en binnenlandse klanten.”

Het juiste vlees in de kuip?

Zoals elk bedrijf in volle groei staat Debra-Meat voor een aantal HR-uitdagingen. Nathalie: “Om de beoogde groei te realiseren moeten wij onze basis versterken. Daarom zoeken wij - het liefst ervaren - profielen voor onze productieafdeling: vleesbewerkers zoals versnijders en uitbeenders. Ofwel: snijzaalprofielen met kennis van zaken. Wie bij ons aan de slag gaat krijgt een hele grote feeling met het varken en bewerkt het vlees met respect. Naast mensen om onze snijzaal te versterken zijn we ook op zoek naar goede techniekers, lijnverantwoordelijken, administratief bedienden, ...”

Het is fijn werken bij Debra-Meat

Nathalie: “Wij willen een fijne, aangename werkplek creëren voor onze medewerkers. De mensen moeten zich hier thuis voelen en met plezier komen werken. Daarom zetten wij sterk in op een positief HR-verhaal en onthaalbeleid. Wij versterkten ook de samenwerking met onze HR-partners, zoals Let's Work. Net zoals wij zitten zij in een positief groeiverhaal. Bovendien blinken zij uit in marketingondersteuning.”

Kom naar de Jobdag op 7 maart

Op 7 maart werft Debra-Meat nieuwe mensen aan op een Jobdag in eigen huis. Nathalie: “Let's Work en AGO Jobs screenen potentiële kandidaten voor een bezoek achter de schermen. Zo hebben kandidaat-medewerkers meteen een duidelijk beeld van hoe het er op onze productieafdeling aan toegaat. Beide partijen moeten weten welk vlees ze in de kuip hebben, toch?”

Ben jij uit het juiste vlees gesneden voor een carrière bij Debra Meat?

Solliciteer nu en kom naar onze jobdag op 7 maart