welkom bij Trendy Foods

welkom bij Trendy Foods

Bij Trendy Foods vind je een breed scala aan producten, van snoep en snacks tot verse en diepgevroren producten, inclusief roomijs.

 

Met meer dan 100 vrachtwagens en efficiënte logistieke processen zorgen ze voor snelle leveringen. Hun voorraad is verdeeld over drie strategische locaties met 45.000 m² ruimte, waardoor producten altijd beschikbaar zijn.

 

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de logistiek? Trendy Foods zoekt gemotiveerde collega's om hun enthousiast team te versterken.

 

Iets voor jou? Lees dan snel verder!

meer info
openstaande vacatures

openstaande vacatures

1. orderpicker

Je pickt de goederen met behulp van een handscanner en elektrische transpallet. 

 

2. orderpicker met reachtruckattest

Je staat in voor het orderpicken van goederen met behulp van een elektrische transpallet. Op drukke momenten word je ingeschakeld als reachtruckchauffeur. 

 

3. reachtruckchauffeur

Je ontvangt de goederen en plaatst ze op de juiste opslagplaats. Daarnaast vul je de voorraad aan op de picklocaties en verzend je de goederen. En als het wat rustiger is, spring je bij om je collega-orderpickers te ondersteunen.

 

4. chauffeur C

Je krijgt de route door van de planner en vertrekt op ronde Er staan ongeveer 20 stops per dag gepland. Aangekomen bij de klant? Dan sta je in voor het lossen van de bestellingen, dit kan zowel op rolcontainers als op paletten zijn.

waarom Trendy Foods

snelle opstart

Bij Trendy Foods kun je snel van start gaan. Na een succesvolle interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. En als je ambities hebt om door te groeien, bieden ze zeker die mogelijkheid!

aantrekkelijk salarispakket

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdcheques van €5,28 per gewerkte dag. 

wie ben je?

wie ben je?

  • Je bent flexibel naar uren toe 
  • Je kan werken in dag: maandag tot donderdag van 7u00 tot 15u45 & vrijdag van 6u45 tot 13u00 
Bekijk vacatures

wist je dat...

Je ook als student aan de slag kan bij Trendy Foods? Er zijn mogelijkheiden in de zomervakantie maar ook tijdens het school- of academiejaar! 

 

"Het is tof, gevarieerd werk in een hecht team in een bedrijf in de buurt. Inclusief mooie verloning! Time flies when you're having fun" - de jobstudenten bij Trendy Foods 

wist je dat...

bereikbaarheid

makkelijk te bereiken

Trendy Foods heeft drie vestigingen, waarvan twee in België en één in Luxemburg.

 

De Vlaamse vestiging bevindt zich op het volgende adres: Pedro Colomalaan 10/B, 2880 Bornem. Er is een ruime parking voorzien. 

professionele ondersteuning door Let's Work

professionele ondersteuning door Let's Work

Je kan steeds bij ons terecht omtrent vragen over je planning, de openstaande vacatures, etc. 

 

Je kan ons bereiken via: 

 

M: +32 475 88 04 05

E: temse@letswork.be

T: 03 710 60 00

aangenaam, wij zijn Let’s Work

aangenaam, wij zijn Let’s Work

Wij verbinden mensen en bedrijven. Ja, qua impact kan dat tellen. We luisteren, vragen, denken mee en kijken (voor)uit naar betekenisvol werk voor kandidaten en competent talent voor bedrijven. Elk met z’n eigen verhaal, ambitie, doel of droom. En ja, ook met een hoekske af.

 

Is het de schaterlach van Benoît die binnenhuppelt op kantoor? Of misschien wel de inspirerende wandelmeetings met Caroline? De handigheid van klusjeshulp Mircea? De succesdansjes van team International? Of Lisa die op vrijdag graag klinkt op het weekend? Yes, de sfeer bij Let’s Work, die maken we zelf!

 

Samen met 130 collega’s in 25 kantoren zetten we elke dag alles op alles om onze Let’s Work VIPES verder te verspreiden. Volharden, Initiatief, Positiviteit, Echt en SamenWerken, kietelen onze Let’s Work waarden ook aan jouw tenen?