welkom bij Torfs!

welkom bij Torfs!

Schoenen Torfs, de bekendste schoenenretailer in Vlaanderen, werd in oktober 1948 opgericht en is nog steeds een 100% familiale onderneming. 

 

Bij Torfs geloven ze in de kracht van plezier op de werkvloer. Want wanneer je met een glimlach je dag begint, volgt succes vanzelf. De medewerkers brengen niet alleen hun talent en vaardigheden mee, maar ook hun passie. En dat maakt elk moment bijzonder. 

 

Ben jij klaar om je werkdagen te starten met een stralende glimlach? Sluit je aan bij het team en ervaar zelf hoe plezier en succes hand in hand gaan.

meer info
openstaande vacatures

openstaande vacatures

In zowel Vlaanderen als Wallonië vind je maar liefst meer dan 80 (!) Torfs winkels, en het aantal groeit nog steeds. Dit betekent dat er altijd een Torfs winkel bij jou in de buurt is!

 

Er zijn openstaande vacatures voor volgende functies: 

 

  • Fashion advisor: 18 of 24 uur per week
  • Assistent shopmanager: maximum 32 uur per week
  • Shopmanager: maximum 36 uur per week 

 

waarom Torfs

10 keer beste werkgever

Schoenen Torfs werd reeds 10 keer ‘Beste Werkgever’ in België en behaalde deze titel in 2019 zelfs Europees! Elke medewerker is uniek, dus streven ze ook naar een goede work/life balans, natuurlijk binnen een retailcontext. Je wordt daarnaast gecoacht naar de beste versie van jezelf!

mooie verloning

In ruil voor je harde werk kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris-

pakket inclusief maaltijdcheques, aankoopcheques, personeels-

korting,... Werk je op zondag? Dan ontvang je een supplement dat écht de moeite loont.  

wie ben je

wie ben je

  • Fashion zit in je bloed.
  • Zaterdagen zijn voor jou geen probleem en op zondagen ben je flexibel inzetbaar volgens een rotatieschema.
  • Je kunt de klanten in het Nederlands bijstaan, altijd met een stralende glimlach!
Bekijk vacatures

de waarden van Torfs

Waarden schitteren pas echt wanneer je ze niet alleen aanschouwt, maar ook belichaamt. Bij Torfs begrijpen ze dit als geen ander en koesteren ze hun kernwaarden.

 

Ze zoeken voortdurend naar gedreven teamleden die dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen. Individuen met een warm hart, die stevig in hun schoenen staan en oprecht leiderschap tonen om samen met hen een flexibele en vernieuwende organisatie te vormen. Herken jij jezelf hierin?

de waarden van Torfs

een Torfs winkel is nooit meer dan 30 minuten van je verwijderd

In zowel Vlaanderen als Wallonië vind je maar liefst 80 (!) Torfs winkels, en het aantal groeit nog steeds. Dit garandeert dat er altijd een winkel in jouw omgeving te vinden is!

 

Het hoofdkantoor is gelegen te Sint-Niklaas in het Industriepark-West. 

professionele ondersteuning

professionele ondersteuning

Je kan steeds bij ons terecht omtrent vragen over je planning, de openstaande vacatures, etc. 

 

Je kan ons bereiken via:

 

E: beveren@letswork.be 
M: +32 474 84 08 42
T: 03 202 30 20

Als rekruteringspartner zijn we de spilfiguur tussen mensen en bedrijven. We matchen kandidaten met jobs en bedrijven met talent. We luisteren, vragen, denken mee en kijken samen (voor)uit naar betekenisvol werk en competente collega’s. 

 

 

Door onze gezamenlijke sterktes in te zetten willen we bedrijven, kandidaten en onze eigen medewerkers laten groeien. Want een tevreden klant, een gelukkige uitzendkracht en een happy Let’s Worker, daarvoor doen we het. Elk met z’n eigen verhaal, ambitie, doel of droom.