welkom bij Meat&More!

welkom bij Meat&More!

Meat&More is een snelgroeiend bedrijf te Aalter met meer dan 30 jaar ervaring in voeding en retail. Als voedingsbedrijf onderscheiden ze zich door hun centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Hun focus ligt niet langer op vlees alleen. Ze bereiden ook soep, dagschotels, pastasalades en zoveel meer.

 

Als gevolg van sterke groei, gaat Meat&More steeds op zoek naar gemotiveerde collega's. Heb je interesse om bij Meat&More aan de slag te gaan? Lees dan zeker verder!

meer info
werken bij Meat&More

werken bij Meat&More

Meat&More is er 100% van overtuigd dat een goede job gelukkig maakt. Daarom vind je bij hen gevarieerde jobs met veel sociaal contact en verantwoordelijkheid.

 

Bij Meat&More hebben ze meer dan 175 functies, daar zit ongetwijfeld eentje tussen waarin jij jezelf helemaal kan ontplooien. Dus, klaar voor jouw toptransfer?

 

Ontdek hier wat zij jou te bieden hebben. Want een job op maat, dat smaakt!

 

waarom kiezen voor Meat&More

job op maat

Bij Meat&More krijg je een job op maat. Ze zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en graag doet. Zo komt jouw talent het meest tot zijn recht.

 

En dat ze écht inzetten op talent, dat bewijst de Talent Mobility Award. Interne mobiliteit, opleidingen op maat en ondersteuning door collega’s en leidinggevenden: zo maken ze dat elke dag opnieuw waar.

HAPPY@work

Meat&More is meer dan werken alleen. Ze zetten in op ontspanning, beweging en gezondheid bij hun medewerkers. En ook op maatschappelijk vlak dragen ze graag een steentje bij, door permanente of eenmalige steun aan goede doelen.

vacatures in verschillende afdelingen

vacatures in verschillende afdelingen

 

  • Productie 
  • Distributie 
  • Winkels
  • Ondersteunende diensten 
  • IT

 

Bekijk vacatures

samen sterk

Meat&More koppelt de kennis van de ambachtelijke beenhouwerij aan technologische innovatie. Ze leveren elke dag onberispelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Samen met Buurtslagers en Bon'Ap vormen ze de groep Meat&More. Daarnaast bieden ze ook privatelabel-oplossingen. Met meer dan 170 verkooppunten zijn ze een van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.500 mensen.

samen sterk

bereikbaarheid

123movies-i.net
make your own map google

de hoofdzetel

De hoofdzetel van Meat&More is gevestigd in de Groendreef 10, 9880 Aalter.

 

Kom je met de wagen? Dan kan je jouw auto parkeren op de bezoekersparking. 

 

Liever met het openbaar vervoer? Dat kan! Er vertrekt elk uur een bus vanuit het station richting Meat&More. 

professionele ondersteuning

professionele ondersteuning

Je kan steeds bij ons terecht omtrent vragen over je planning, de openstaande vacatures, etc. 

 

Je kan ons bereiken via meatandmore@letswork.be of geef ons een belletje via 09 233 38 82.

onze filosofie

onze filosofie

Als rekruteringspartner zijn we de spilfiguur tussen mensen en bedrijven. We matchen kandidaten met jobs en bedrijven met talent. We luisteren, vragen, denken mee en kijken samen (voor)uit naar betekenisvol werk en competente collega’s. 

 

Door onze gezamenlijke sterktes in te zetten willen we bedrijven, kandidaten en onze eigen medewerkers laten groeien. Want een tevreden klant, een gelukkige uitzendkracht en een happy Let’s Worker, daarvoor doen we het. Elk met z’n eigen verhaal, ambitie, doel of droom.