welkom bij Barias!

welkom bij Barias!

Barias helpt bedrijven met het verpakken en stockeren van hun gekoelde voedingsproducten. Bij Barias kom je terecht in een snelgroeiende KMO onder leiding van Chris Mullie en zijn team.

 

Duurzaamheid is hier een centrale kernwaarde en dat merk je aan de gloednieuwe gebouwen, machines, investeringen, collegiale en persoonlijke sfeer.

 

Ben jij net zoals Bariac een maniac in het verpakken van voeding? Lees dan snel verder! 

meer info
openstaande vacatures

openstaande vacatures

Wil je werken als: 

 

  • Inpakker? 
  • Operator? 
  • Logistiek bediende? 
  • Teamleader logistiek? 
  • Of heftruckbestuurder? 

 

Dan ben je bij Barias aan het juiste adres!

voordelen

KMO én Bedrijf van het Jaar

Barias is KMO van het jaar 2021, een award die jaarlijks wordt uitgereikt door Unizo. Deze bekroning werd door Barias opgedragen aan hun fantastische team dat dagelijks vol enthousiasme ervoor gaat. In het daaropvolgende jaar behaalde Barias nog een prestigieuze onderscheiding, namelijk de titel 'Bedrijf van het Jaar' tijdens de Roeselare Awards

flexibiliteit & groeikansen

Barias is een bedrijf in volle groei, waardoor medewerkers zelf ook vele doorgroeimogelijkheden krijgen. Het behalen van attesten voor heftruck en reachtruck zijn daar een voorbeeld van, wat bijdraagt aan een flexibele werkplanning. 

wie ben je?

wie ben je?

  • Je bent een flexibele teamspeler die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.
  • Je kan je makkelijk verplaatsen naar Roeselare.
  • Je werkt in ploegen: dag-, voormiddag-, namiddag- en/ of nachtploeg.

 

Wil je werken in het Bedrijf van het Jaar 2022? Welkom in de Barias familie. Hier ben je thuis tussen de lekkerste merken.

Bekijk vacatures

uitzendkrachten aan het woord

"Het team waarin ik werk is super, we staan steeds klaar voor elkaar. Een grapje hier en daar zorgen voor een leuke sfeer." - Mejia Luis

 

"Een vriend gaf me de tip om bij Let's Work inhouse te solliciteren. Let's Work heeft me de kans gegeven om bij Barias aan de slag te gaan als inpakster. Ik leerde er veel bij en groeide door naar lijnverantwoordelijke. Bij de mensen van Let's Work kan ik telkens terecht. Zij zorgen dat ik op de hoogte ben van mijn planning, en voor een correcte uitbetaling. De sfeer op kantoor is er aangenaam en joviaal." - Menendez Maria

uitzendkrachten aan het woord

bereikbaarheid

gemakkelijk te bereiken

Barias ligt langs de grote ring rond Roeselare: Ter Biest 15. 

 

Kom je vanuit de richting Roeselare?

Rij dan iets verder dan het recyclagepark. Sla links af ter hoogte van Prosafco.

 

Kom je vanuit de richting van Staden?

Sla rechts af ter hoogte van Prosafco. Je GPS geeft Velbosstraat aan, maar Barias bevindt zich in Ter Biest 15, 8800 Roeselare.

 

inhouse Barias

inhouse Barias

Het kantoor van Let's Work inhouse Barias bevindt zich op de parking van Barias.

 

We helpen je graag verder met al je vragen. Je kan ons bereiken via


T: 051 31 80 88
M: +32 470 91 21 31
E:  inhouse.barias@letswork.be
A: Ter Biest 15, 8800 Roeselare

dé thuis voor de lekkerste merken

dé thuis voor de lekkerste merken

Barias helpt bedrijven met het verpakken en stockeren van hun gekoelde voedingsproducten zodat ze tijdig, snel, flexibel en efficiënt hun product kunnen vermarkten en hun verkoop stimuleren. 

 

Hun identiteit, onze bestaansreden is oplossingen bieden aan producenten om hun gekoelde voeding consumentenproof te maken. Dit kan dankzij hun verregaande specialisatie en diversificatie in co-packing en handling.

 

Hun kennis, flexibiliteit en snelheid maakt het mogelijk om in te spelen op de snel veranderende markt en het bijhorende consumentengedrag. Zo kunnen ze mensen wereldwijd een goede eet- en levenskwaliteit bieden.