welkom bij Agristo!

welkom bij Agristo!

Agristo is een wereld apart. Waar alles mogelijk is. Waar elke verandering een nieuwe kans biedt. Waar je alles kan doen en alles kan worden. Waar je samen groeit. Een wereld vol mogelijkheden en véél patatten. Welkom in het Potatoverse! 

 

Als mensgerichte organisatie geloven ze dat betere menselijke ervaringen en een continue drive om beter te doen als individu en collectief leidt tot meer veerkracht en groei. Want groei zit in hun DNA, in elke vezel.

 

Dus, ben jij een echte potatoholic die helemaal klaar is om deel uit te maken van het Potatoverse? Lees dan snel verder! 

meer info
Potatoholics gezocht!

Potatoholics gezocht!

Agristo is momenteel op zoek naar volgend talent: 

 

  • Aardappelkeurmeester (2 ploegen)
  • Inpakoperator (nacht of 2 ploegen)
  • Messenslijper (dag)
  • Productieoperator (2 ploegen)
  • Techniekers (nacht of 2 ploegen)

waarom Agristo

Bij Agristo kom je terecht in een aangename, warme omgeving waar jij centraal staat. Potatoholics zijn echte sterren en worden ook zo behandeld. Bij Agristo kan je volledig jezelf zijn en word je gezien én gehoord. Ze vieren graag hun successen maar halen ook energie uit de weg ernaartoe! 

Het Potatoverse is een plaats waar jij uitdagingen aangaat volgens een route die jij uitstippelt. Je hebt astronomisch veel talenten en krijgt de begeleiding en ruimte om ze te ontdekken en ontwikkelen. 

wie ben je?

wie ben je?

  • Je bruist van enthousiasme en bent erg gedreven, dat maakt van jou een echte top-collega 
  • Uiteraard ben je een Potatoholic in hart en nieren
  • Je bent op zoek naar een job in Wielsbeke
Bekijk vacatures

Potatoholic, wasda?

Potatoholics zijn gedreven en zorgzame zielen. Ze willen vooruit en geven er een patat op. Een Potatoholic kan autonoom en vrij een eigen pad uitstippelen. Waar ze vandaag zweren bij mayo, durven ze morgen ook eens proeven van de sriracha.

 

Horizontaal skills verbreden of verticaal doorgroeien? Een Potatoholic gaat de toekomst positief tegemoet. 

Potatoholic, wasda?

bereikbaarheid

makkelijk bereikbaar

Het hoofdkantoor van Agristo is gelegen in de Ridder de Ghellinckstraat 9 te Wielsbeke. Daarnaast produceert Agristo ook in Nazareth en Harelbeke

 

Er is een ruimte personeelsparking en fietsenstalling voorzien. 

professionele ondersteuning

professionele ondersteuning

Let's Work ondersteunt je in je sollicitatieproces en na opstart.

 

We beantwoorden met plezier al je vragen! Je kan ons bereiken via: 

 

T: 056 62 28 10
M: +32 475 88 04 04
E: waregem@letswork.be
A: Damweg 8, 8790 Waregem

aangenaam, wij zijn Let’s Work

aangenaam, wij zijn Let’s Work

Wij verbinden mensen en bedrijven. Ja, qua impact kan dat tellen. We luisteren, vragen, denken mee en kijken (voor)uit naar betekenisvol werk voor kandidaten en competent talent voor bedrijven. Elk met z’n eigen verhaal, ambitie, doel of droom. En ja, ook met een hoekske af.

 

Is het de schaterlach van Benoît die binnenhuppelt op kantoor? Of misschien wel de inspirerende wandelmeetings met Caroline? De handigheid van klusjeshulp Mircea? De succesdansjes van team International? Of Lisa die op vrijdag graag klinkt op het weekend? Yes, de sfeer bij Let’s Work, die maken we zelf!

 

Samen met 130 collega’s in 25 kantoren zetten we elke dag alles op alles om onze Let’s Work VIPES verder te verspreiden. Volharden, Initiatief, Positiviteit, Echt en SamenWerken, kietelen onze Let’s Work waarden ook aan jouw tenen?