Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Let's Work verdubbelt maandloon starter Yoika Marien

Let's Work gelooft in jong talent. Daarom organiseerden wij vorig jaar een bijzondere studentenactie: schoolverlaters die hun eerste vast contract verzilverden via Let's Work maakten kans op een dubbel maandloon. Intussen is de winnaar van onze actie bekend: Yoika Marien, kassierster bij Stock Vermeersch in Brugge. Zij sleept onze prijs in de wacht en wordt verwend met een extra maandloon. Proficiat Yoika!

Yoika solliciteert bij Let's Work

Yoika studeerde af in 2017. Yoika: "Het is moeilijk om werk te vinden in mijn afstudeerrichting kunst of grafisch ontwerp, maar ik had al kassawerk gedaan als jobstudent en dat beviel mij wel. Ik kom graag onder de mensen." Yoika komt uit Mol, maar verhuisde voor de liefde naar West-Vlaanderen. Zij reageerde online op een vacature van Let's Work Brugge en mocht direct op gesprek bij uitzendconsulenten Natasja van Let's Work Brugge.

Stock Vermeersch zoekt kassamedewerker

Natasja: "Yoika solliciteerde voor een andere job, maar ik stelde haar spontaan voor bij Stock Vermeersch. Ik voelde dat zij meer in haar mars had en bij Stock Vermeersch ligt de lat hoog voor kassamedewerkers. Het productaanbod van de winkel is gigantisch en de job omvat ook andere taken: telefonisch vragen beantwoorden, doorschakelen naar de juiste afdeling, creditnota's en facturen opmaken, retours regelen... Dat vraag verschillende competenties: vlot met de computer werken, een basiskennis boekhouden hebben, logisch nadenken,... "

Yoika kon rekenen op feedback van Let's Work

Yoika: "In het begin was het wat zoeken. Er komt heel wat kijken bij mijn job: van mijn productkennis up to date houden over het kassasysteem onder de knie krijgen tot pogingen tot winkeldiefstal spotten - mensen durven al eens prijsetiketten verwisselen of spullen verstoppen. Gelukkig belde Natasja mij regelmatig met feedback. In mijn job moet je continu alert zijn, maar nu heb ik mijn draai gevonden." Intussen is Yoika zo goed op dreef dat haar inzet beloond wordt met een vast contract. Gefeliciteerd Yoika!

Yoika is happy@work

Yoika: "Ik voel mij goed in mijn job. Ik doe mijn werk graag en ik heb een goed contact met de collega's en mijn werkgevers. Ze zijn altijd vriendelijk en bij vragen kan ik steeds bij hen terecht. Het leukste aan mijn job? De vaste klanten die een babbeltje slaan, de fijne collega's waarmee ik ook na de werkuren afspreek en de winkel zelf natuurlijk. Ik shop vaak in ons eigen aanbod. De grootste uitdaging van mijn job? Altijd rustig en vriendelijk blijven, ook als de klant dat niet is."

Wat ga je doen met je extra maandloon?

Ik zit midden in de verbouwingswerken , dus ik kan de extra centen goed gebruiken! Mijn nieuwe stek in Oudenburg ligt trouwens op 10 minuten rijden van het werk, dus ik ziet hier nog voor jaren goed. Bedankt Let's Work!".

Op zoek naar een startersjob?

Solliciteer snel bij het Let's Work-kantoor in je buurt!
 
ready for the next step
6420 jobs Let's get started