Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Gentse Winterfeesten over Let's Work: "Ik kan mij geen betere HR-partner inbeelden."

De vijfde editie van de Gentse Winterfeesten staat voor de deur. Van 7 december tot 6 januari toveren de feesten de binnenstad om tot een magisch winter wonderland, compleet met schaatspiste in open lucht, tientallen charmante chalets en sfeervolle kerstdecoratie. De Gentse Winterfeesten, dat is de Europese top in kerstbeleving! Of je nu houdt van glühwein slurpen, zoete of hartige lekkernijen smullen, originele eindejaarscadeaus shoppen of je vergapen aan sfeervolle stadsverlichting, de Gentse Winterfeesten zijn een totaalbeleving voor de zintuigen.

Ook Winterfeesten in Oostende en Aalst

De Gentse Winterfeesten zijn de drukst bezochte kerstmarkt van het land. Liefst drie miljoen mensen genieten er elk jaar van ongeziene, winterse gezelligheid. En dezelfde sfeer snuif je voortaan ook op in Oostende en Aalst. De feesten hebben dus elk jaar een uitgebreide equipe tijdelijke medewerkers nodig: jobstudenten en uitzendkrachten. En daarvoor rekent de organisatie al 3 jaar op de expertise van Let's Work.

Let's Work vindt medewerkers over heel Vlaanderen

Quinten van de Gentse Winterfeesten: "Elk jaar zetten wij honderden mensen aan het werk: jobstudenten en tijdelijke werkkrachten. Let's Work regelt al twee jaar de tijdelijke ploeg in Gent en sinds 2018 werken wij ook voor de rest van Vlaanderen samen. Zo'n vaste HR-partner biedt een groot voordeel: we winnen véél tijd. Let's Work is zo goed op ons ingespeeld dat wij het selectieproces bijna volledig uit handen kunnen geven."

Vertrouwenspartner die kort op de bal speelt

Quinten: "Tijdens de feesten werken twee mensen van Let's Work bij ons. Vanuit onze locatie in Gent managen zij het volledige tijdelijke personeelsbestand voor heel Vlaanderen. Een serieuze krachttoer! Bovendien regelen zij ook extra krachten voor onze nationale en internationale standhouders. Wat de aanpak van Let's Work zo speciaal maakt? Het grote wederzijdse vertrouwen, de persoonlijke aanpak en de hoge flexibiliteit! Wij kunnen op beide oren slapen, want wat er ook gebeurt, Let's Work zorgt altijd voor voldoende mensen.

Let's Work weet wat wij nodig hebben

Quinten: "Na enkele jaren intensief samenwerken ken je elkaar door en door. De mensen van Let's Work weten precies wat onze noden zijn en selecteren vlot de juiste medewerkers. Wij zijn over het algemeen heel tevreden over onze ploeg. Is er toch ergens een probleem, dan stuurt Let's Work snel bij. Bovendien is Bieke van Let's Work een soort werkmama voor onze jobstudenten: streng, maar rechtvaardig. Ze wijst hen op hun verantwoordelijkheden en plichten, zodat de verwachtingen altijd duidelijk zijn."

Werken op de Winterfeesten in Gent, Oostende of Aalst?

Student en enthousiast, flexibel en sociaal?
Bel snel 09 218 09 80 of mail jouw kandidatuur naar winterfeesten@letswork.be.

 
ready for the next step
6420 jobs Let's get started