Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Let's meet, let's eat, let's work: Summer Tour werd gesmaakt!

Frietjes en jobs: een smakelijke combinatie. Denk een frietmobiel, sterke bedrijven en uitdagende vacatures. Deze zomer hield Let's Work halt bij 4 klanten voor on the spot sollicitaties.

Op de Summer Tour kwamen kandidaten proeven van onze vacatures, bedrijven en heerlijke frietjes. Zo bracht de Summer Tour tientallen collega's, klanten en kandidaten samen met onze Belgische trots.

Waarom deze Summer Tour?

  • om kandidaat-uitzendkrachten kennis te laten maken met sterke bedrijven;
  • om kanidaten on the spot te rekruteren en selecteren;
  • om de band met onze klant te versterken;
  • om onze Let's Work-vibes te verspreiden.

De Summer Tour was niet alleen een fijne fun-factor, on the spot solliciteren gaat razendsnel. Ijzersterke kandidaten krijgen meteen voeling met de werkvloer. En dat directe contact tussen de HR-afdeling en de kandidaat biedt een grote meerwaarde.

"De Summer Tour scoorde hoge sympathiepunten bij klanten en kandidaten."

Inhouse-collega Sophie over Barias: "Zo goed als het hele bedrijf - inclusief de zaakvoerder- kwamen een frietje meepikken, want de Summer Tour hield halt op de wissel van de twee inpakploegen. De sfeer was leuk, onze uitzendkrachten vonden het top en 5 mensen kwamen op gesprek. Kortom, de Summer Tour is een mooie herinnering!"

Sophie van Temse over Trendy Foods: "Zowel de klant als de kandidaten vonden het een fijn initiatief en hebben dit hard gewaardeerd. De a-typische aanpak van Let's Work blijft bovendien hangen. Na een eerste selectie stroomden de kandidaten on the spot door. Bovendien kregen ze een rondleiding in het bedrijf en de orderpickets werden meteen getest op hun vaardigheden met ETP. De goedgevulde goody bag van Trendy Foods was een leuke extra."

Laura van Roeselare Food over Agristo: " Wij hielpen al tientallen werkkrachten starten bij Agristo. Zij werken nu met een vast contract, maar zowel voor hen als voor ons was het een fijn weerzien. Het was echt tof om iedereen nog eens goedendag te zeggen. Ook veel andere medewerkers kwamen een frietje meepikken. En in totaal kwamen tien kandidaten op gesprek. Binnenkort mag één daarvan gaan test-draaien. We duimen alvast!"

Liesbeth van Waregem over Grandeco:"De kandidaten konden de frietjes wel smaken en de klant apprecieerde onze inspanningen hard. Zij koppelden zelf een refer a friend-actie aan ons bezoek. Samen met de klant kozen wij er bewust voor om moeilijker profielen te zoeken via de Summer Tour. Want wij gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. 10 kandidaten kwamen bij de frietmobiel op gesprek en één daarvan is nog in de running..."

Aan de slag bij onze Summer Tour-toppers?

Werken bij Barias in Roeselare: bel 0470 91 21 31 of mail inhouse.barias@letswork.be.
Job bij Trendy Foods in Temse: bel 03 710 60 00 of mail temse@letswork.be .
Aan de slag bij Agristo in Wielsbeke: bel 051 24 95 67 of mail roeselare.food@letswork.be
Starten bij Grandeco in Tielt: bel 056 62 28 10 of mail waregem@letswork.be.

 
ready for the next step
1653 jobs Let's get started