Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Bouwbedrijf Caerels bouwt aan hecht team samen met Let's Work

Danny Caerels runt nieuwbouw- en renovatiebedrijf Caerels Woonklaar in Wingene. Samen met zijn team bouwt hij het tweede generatie familiebedrijf verder uit en de derde generatie - zoon Pieter - wordt al klaargestoomd. Danny is niet alleen het uithangbord van Caerels Woonklaar, hij staat ook elke dag mee op de werf.

Bouwen met een huis van vertrouwen

Danny: "Wij bouwen uitsluitend privéwoningen en onze klanten zijn vaak mensen uit de landbouwsector: melkveehouders, voederproducenten, veeartsen, landbouwers, ... Dat is historisch zo gegroeid. Ons cliënteel heeft hoge verwachtingen en wil bouwen met een huis van vertrouwen. Want een thuis maak je met hart en ziel. Daarom bouwen wij - samen met Let's Work - aan een hecht team van medewerkers en werken wij met vaste aannemers."

Bedrijfscultuur van familiebedrijf

Danny: "Het familiegevoel is nog altijd voelbaar in onze onderneming. Ik moet een klik voelen met iedereen die hier werkt. Onze mensen moeten graag in team werken. Er moet vertrouwen zijn en ze moeten gemotiveerd zijn om bij te leren. Daarom investeren wij graag in gemotiveerde jonge mensen, want wij werven altijd aan met het doel op een lange termijnsamenwerking. Annelien Plets van Let's Work weet dat."

Let's Work als vaste HR-partner

Danny: "Ik ken Annelien al jaren en wij bouwden intussen een heel goede verstandhouding op. Annelien en haar collega's zetten zich voor 200% in en zij weten perfect welke profielen wij nodig hebben en wie binnen ons bedrijf past. Als ik extra medewerkers nodig heb - metsers, vloerders, dakwerkers - bel ik dus altijd eerst naar Let's Work."

Let's Work denkt op lange termijn

Danny: "Het grote voordeel om met Let's Work samen te werken? Let's Work investeert in jou als klant, niet alleen door je bedrijf en profielen door en door te leren kennen, ook door je specifieke vragen te respecteren. Let's Work stelt alleen kandidaten voor waarvan zij oprecht geloven dat die matchen met het profiel dat je nodig hebt. Een goede zaak, want tijd is kostbaar! Bovendien checken ze na opstart altijd hoe het loopt."

Werken bij Caerels Woonklaar in Wingene?

Metser, vloerder of dakwerker?
Bel Tessa en Sare van Let's Work Roeselare Construct op 051 58 20 32 of mail naar construct@letswork.be .

 
ready for the next step
6420 jobs Let's get started