Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Vernieuw inhouse kantoor bij Barias!

Elk bedrijf waarmee Let's Work in zee gaat, verdient onze onverdeelde aandacht. Bij de start, maar niet minder na enkele jaren trouwe samenwerking. .

Zoals bij Barias, verpakkingsspecialist regio Roeselare. Al jarenlang bundelen Let's Work en Barias de krachten in hun personeelsbeleid. Waar de productieaantallen bij Barias fluctueren, waakt Let's Work over de wisselende personeelsplanning. Zowel inpakkers, magazijniers en operatoren vormen de focus bij de rekrutering van extra medewerkers..

Nieuw mobiel kantoor

Nelly, Inhouse Consultant en Sofie, Projectmanager Inhouse, doen dat sinds kort vanuit een gloednieuw kantoor aan de ingang van Barias. "Onze werking evolueert en daar hoort wat extra ruimte bij", aldus Sofie. "Het mobiele kantoor was aan opfrissing toe, dus werd die vervangen door een nieuwe unit. Met meer ruimte, meer licht en meer comfort. Goed voor ons, maar ook voor onze uitzendkrachten. Sollicitaties en persoonlijke gesprekken verlopen voortaan discreter. En we hebben ruimte om met een groep starters of collega's rustig rond de tafel te zitten."

Directe aanpak

Je herkent ons kantoor aan de typische huisstijl. Bovendien weet je ook meteen voor welke vacatures je bij ons kan aankloppen. Stroomt het inpakkersbloed door jouw aderen en druk je je vlot uit in het Nederlands, Frans of Engels? Solliciteer dan rechtstreeks bij Nelly en Sofie. Naast een gesprek en manuele testen nemen we je meteen mee op de werkvloer. Zo proef je van de sfeer en bepaal je zelf evengoed of de job jou ligt of niet.

Snel reageren, meteen resultaat

Sofie: "Ik koos heel bewust voor een job bij onze inhouse divisie. Zo concentreer ik me op één bedrijf waardoor ik creatievere oplossingen kan voorstellen omdat ik het bedrijf en de uitzendkrachten persoonlijker ken. Daarnaast waak ik erover dat de medewerkers zich goed voelen en voldoende geïnformeerd zijn. We kennen de bedrijfscultuur, troeven en struikelblokken. Daardoor kunnen we snel reageren wanneer het moet. We werken met mensen in een dynamische omgeving. Geen twee dagen lijken op elkaar. En dát is precies wat mij drijft."

Is een job in productie jouw ding? Inpakker, magazijnier of operator?

Informeer naar de vacatures bij Sofie en Nelly op 0470 91 21 31 of via inhouse.barias@letswork.be

 
ready for the next step
1600 jobs Let's get started