Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Let's Work Lokeren: gloednieuw en een tikkeltje apart

Toffe babbel. Onachtzaam laat Valerie Smets, officemanager van het nagelnieuwe kantoor, de term verschillende keren vallen. Over hoe ze het contact met uitzendkrachten en klanten aanpakt. Over de sfeer tussen collega's en leidinggevenden. En de manier waarop Let's Work het verschil maakt.

Het is meer dan dat. Uiteraard. Maar elke succesvolle samenwerking staat of valt met een fijn contact. Waarin uitzendkrachten zichzelf kunnen zijn en bedrijven open communiceren.

Bezoek ons aan de rand

De vestiging in Lokeren is een buitenbeetje. "Je vindt ons aan de rand van de stad. Uniek gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor kandidaten. Dus niet in de rij tussen de andere kantoren. Wie hier binnenstapt, kiest bewust voor de aanpak en de vacatures van Let's Work. En krijgt meteen onze onverdeelde aandacht."

Gezonde nieuwsgierigheid

Valerie koos enkele maanden geleden bewust voor de overstap naar Let's Work na enkele jaren ervaring in de uitzendsector. "Ik merk dat veel bedrijven ervoor open staan om Let's Work te leren kennen. Onze frisse kijk, openhartige aanpak en eenvoudige structuur spreekt ondernemers duidelijk aan. Het enthousiasme verrast me soms. En brengt tegelijk veel voldoening."

Voor elk talent en elk bedrijf

Werkzoekenden vinden in het kantoor een waaier aan vacatures voor zowel bedienden als arbeiders. In een mix aan sectoren. Van horecamedewerkers tot bouwvakkers. Van metaalarbeiders tot receptionistes. In groeiende ondernemingen of bij gevestigde spelers. Wie in een ruime straal rond Lokeren een nieuwe job zoekt of wie in de omgeving extra personeel aanwerft, rekent op de gedreven aanpak van Valerie en haar collega Mieke.

Tijd nemen en snel reageren

"Dit kantoor wordt mijn baby'tje. We nemen onze tijd om te groeien, net zoals we de tijd nemen voor onze klanten en uitzendkrachten. Want alleen zo weten we hoe we de kandidaten en bedrijven optimaal verbinden. Kwaliteitsvolle tewerkstellingen, dat is het enige doel dat we elke dag nastreven. En de enige manier om onze stempel te drukken op de regionale arbeidsmarkt", besluit Valerie.

Leer onze HR-experts in Lokeren kennen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in je loopbaan? Of nood aan extra handen en brains voor jouw onderneming? Neem dan snel contact op met Valerie Smets of collega Mieke Antheunis via lokeren@letswork.be of 09 387 00 85.

 
ready for the next step
1653 jobs Let's get started