Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Startende technische bachelors en ingenieurs scoren droomjob bij Intrion

Engineeringbedrijf Intrion uit Huizingen automatiseert processen voor Food & Pharma-bedrijven en voor opslag- en distributieruimtes. HR-manager Karen Vanderkimpen: "Elk project is maatwerk. Onze 150 medewerkers automatiseren hoofdzakelijk processen in België, Nederland en Frankrijk. Maar als de klant dat vraagt soms ook in Amerika, Rusland en Azië. Wij volgen onze klant overal waar hij ons nodig heeft." De Intrion-medewerker heeft hoofdzakelijk een technisch profiel: hij of zij is ingenieur of heeft een technisch bachelordiploma. Maar ervaring is geen must om bij Intrion een veelzijdige job te scoren: iedereen krijgt een intensieve, interne opleiding.

Intrion houdt van starters


Ingenieurs en technische profielen zijn typische knelpuntberoepen. Dat maakt nieuwe mensen vinden niet altijd gemakkelijk. Wij focussen dus niet op mensen met ervaring, wij kiezen bewust ook voor technische starters. Jonge mensen zijn leergierig en hebben een open mindset. Zo kom je als bedrijf tot frisse ideeën. Bovendien zijn pas afgestudeerden avontuurlijk en flexibel: projecten van 6 maanden tot 3 jaar in het buitenland zijn niet alleen unieke kansen, het zijn de beste leerscholen. Onze mensen werken ongeveer 2/3 van de tijd bij ons op kantoor en 1/3 bij de klant.

9 op 10 sollicitanten wil tekenen


Omdat wij met onze 150 mensen een relatief klein engineeringbedrijf zijn merken wij dat we minder goed gekend zijn, maar zodra kandidaten bij ons op gesprek komen en de sfeer opsnuiven zijn ze overtuigd. De diversiteit van onze projecten is een geweldige uitdaging voor technische profielen: wij leveren altijd maatwerk en onze realisaties variëren van kleine, hoogtechnologische automatiseringen voor de pharma-industrie tot grote automatiseringen voor opslagruimtes, bijvoorbeeld een hoogbouwmagazijn dat elke dag 70.000 paletten stockeert.

Wegwijs dankzij interne opleidingen


Door de aard van onze diensten krijgen al onze mensen een intensieve interne opleiding: een team leader maakt je wegwijs in de praktische zaken en een technische coach begeleidt je binnen je afdeling. Zo leer je snel onze manier van werken en pik je de typische kneepjes van het vak op. Bovendien is de werksfeer bij Intrion top: er wordt hier hard gewerkt, maar ook hard gelachen! Dat geldt ook voor flexibiliteit: wat we vragen geven wij terug. Zo kies je zelf of je overuren opneemt als vrije dagen of betaald krijgt.

Let's Work klopte zelf aan met starter


Let's Work nam onlangs zelf contact op naar aanleiding van hun startersactie: één van de startersprofielen, een bachelor elektromechanica, paste perfect binnen ons bedrijf. Het was onze eerste samenwerking met Let's Work, maar die is heel vlot verlopen. De grootste troef van Let's Work was de snelle aanpak. Doordat zij snel schakelden konden ook wij kort op de bal spelen. Bovendien was het contact heel spontaan en heb je één vast aanspreekpunt. Onze contactpersoon nam ook het interview af: zo gaat er niets verloren in de communicatie. Wij staan zeker open voor een nieuwe samenwerking! Let's Work blijkt goed te weten welke profielen wij zoeken.

Werken bij Intrion? Neem contact op met Let's Work Zaventem! Bel 02 725 53 72 of mail naar zaventem@letswork.be
Starter aanwerven? Bel naar het Let's Work-kantoor in jouw buurt.

 
ready for the next step
1712 jobs Let's get started