Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Let’s Work Dendermonde, partner voor HR-totaaloplossingen

In de driehoek Gent, Temse, Zaventem opende Let's Work onlangs een gloednieuw HR-kantoor. Let's Work Dendermonde garandeert elk bedrijf en iedere werkzoekende in de bredere regio een Let's Work-kantoor in de buurt. Bovendien is het nieuwe kantoor een volgende stap in de razendsnelle groei van het HR-kantorennetwerk. Office Manager Nele legt uit hoe Let's Work Dendermonde het verschil zal maken.

Kwaliteit voor alles


Wij starten meteen met een volwaardige ploeg van vier personen. Een bewuste keuze, zodat wij van bij het begin voor kwaliteit kunnen gaan. Wij willen de tijd nemen om echt de juiste kandidaat of job te vinden - zeker bij knelpuntberoepen. Bovendien willen wij kort op de bal spelen. Dat kan dankzij onze volwaardige bezetting, die meer dan 10 jaar ervaring combineert met jeugdig enthousiasme. Wij wonen ook allemaal in een andere uithoek van de regio. Daardoor kennen wij de lokale bedrijven én weten wij wat er leeft.

Partner voor alle sectoren


De regio Dendermonde telt best veel grote spelers. Ook in de randgemeenten zoals Hamme, Buggenhout en Wieze vind je veel industrie. Bovendien zijn de sectoren hier heel uiteenlopend: van transport over metaal tot voeding. Daarom willen wij een totaalservice bieden aan onze klanten. Het maakt niet uit of ze uitvoerende profielen, technische kenners, bedienden of een managementprofielen zoeken, wij vinden de juiste M/V voor elke job! Met die allround-aanpak willen wij vaste lange termijnsamenwerkingen opbouwen met kleine zelfstandigen, kmo's én multinationals.

Wij zoeken vanuit jouw profiel


Actief op zoek gaan naar een gepaste job voor onze uitzendkrachten is voor ons even belangrijk als de vacature van een klant invullen. Helaas geen evidentie in onze sector. Maar wij vinden het een voorrecht dat mensen kiezen om via Let's Work aan de slag te gaan. Daarom leren wij onze werkzoekenden écht kennen. Dat levert trouwens de beste matches op en blije bedrijven worden daarna vaak nieuwe klanten.

Vertrouw op Let's Work Dendermonde als jouw HR-partner


Wil jouw bedrijf uit Dendermonde nieuwe talent aantrekken?
Of woon je in de regio Dendermonde en zoek je een nieuwe uitdaging?
Bel snel Nele en haar team op 052 25 51 70 of mail naar dendermonde@letswork.be.

Ook zin om een gloednieuw Let's Work kantoor in jouw buurt op te starten?


Stuur dan een mailtje naar raf.stukkens@letswork.be!

 
ready for the next step
1644 jobs Let's get started