Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Let's Work Ieper zoekt witte raven: bedienden en technische profielen

Achter de deuren van ons splinternieuw kantoor in de Westhoek werken Saskia en Nathalie al keihard aan de carrière van de Ieperling. Samen brengen ze 13 jaar HR-ervaring naar de kattenstad én een duidelijke strategie om de plaatselijke werkzoekende en bedrijven verder te helpen.

Leve de lage werkloosheid


Saskia: "Ieper is een atypische Vlaamse stad. De werkloosheid ligt hier beduidend lager dan in de rest van het land. Met amper 4000 werkzoekenden is het geen wonder dat heel wat profielen erg gegeerd zijn in de regio. Daarom pakken wij het net iets anders aan dan onze concullega's."

Proactieve, persoonlijke aanpak


Wij werken niet alleen reactief door op zoek te gaan naar het juiste profiel voor onze vacatures. Onze focus ligt op pro-actie: wij vinden ijzersterke profielen die het verschil kunnen maken en helpen deze witte raven aan hun droomjob in de regio. Shooten om te shooten is er bij ons dus niet bij. Het is niet de bedoeling dat wij onze klanten kandidaten voorstellen die niet beantwoorden aan het gevraagde profiel.

Regionale kandidaten welkom


Ieper ligt op een boogscheut van de Franse grens. Toch mikken wij niet op grensarbeiders. Onze klanten willen taalbarrières vermijden en vragen bij kantoorjobs expliciet om Nederlandstalige talenten. Voor arbeidersprofielen kunnen Franstalige kandidaten in sommige gevallen wel, maar onze prioriteit ligt toch bij regionale talenten.

We go the extra mile


Wij zullen ons bij de Ieperse bedrijven profileren met straffe profielen en sterke starters. Onze aanpak is daarbij heel open en sociaal. De communicatielijnen zijn kort en what you see is what you get. Bovendien gaan wij net dat stapje verder. Daardoor bouwen wij op vertrouwen en lange termijnsamenwerkingen.

Talent of bedrijf in de regio Ieper?


Contacteer ons en leg je carrière of HR-beleid in de ervaren, betrouwbare handen van Saskia en Nathalie van Let's Work Ieper.

 
ready for the next step
1411 jobs Let's get started