naar overzicht

Let's Meet Jelke

Let's Meet Jelke

Studeren en werken tegelijkertijd, het is best een pittige combinatie. Maar aan het enthousiasme van Jelke is dat alvast niet te merken. Sinds september 2019 maakt ze als studente deel uit van het Let’s Work-team. En dat in combinatie met haar studies criminologie. Internationale studentendag is de ideale gelegenheid om haar in de spotlights te zetten.

Uit onverwachte hoek

Jelke: “Vorig jaar klopte ik aan bij Let’s Work voor een studentenjob. Ze zagen potentieel in mijn profiel, want ze stelden me een job voor bij Let’s Work zelf. Daar moest ik geen seconde over nadenken. Ik startte in kantoor Ieper, ondersteunde al in Waregem en help nu het team in Aalter.”

Planning is cruciaal

Jelke: “De combinatie met mijn studies Criminologische Wetenschappen staat of valt met een goede planning maken. Het is soms best een uitdaging om het juiste evenwicht te vinden, maar het lukt alsmaar beter. Toegegeven, zeker in het begin was het zoeken om beiden even goed te doen.”

Mijn studentenjob bij Let’s Work? Dat is levenswijsheid opdoen.

Variatie en verantwoordelijkheid

Jelke: “De variatie in mijn takenpakket houdt me scherp. Zowel kandidaten opbellen en screenen behoort tot mijn takenpakket als de administratieve opvolging. Ik ondersteun nu ook bij een nieuw project in Aalter. Die afwisseling houdt het ongelooflijk boeiend. Ik sta er soms van versteld hoeveel ik mag en kan doen als student.”

Levenswijsheid

Jelke: “Een studentenjob combineren met je studies? Ik zou het iedereen aanraden. Vooral deze sector brengt je ongelooflijk veel levenswijsheid. Ik leer hier zaken die je niet op de schoolbanken ziet. Loonfiches, belastingbrieven, lonen kennen voor mij geen geheimen meer. Ik ben alvast voorbereid op de arbeidsmarkt eens ik afgestudeerd ben. Ik ben heel erg dankbaar dat ik deze kans kreeg en vooral dat ik in deze bizarre tijden mocht blijven werken. Dit betekent heel veel voor mij.”

Wil jij ook graag bijverdienen als student?

Neem contact op met je dichtstbijzijnde Let’s Work-kantoor en laat weten wat voor jou een ideale combinatie is. Wij vinden voor jou the perfect match.

 
ready for the next step
4425 jobs Let's get started