naar overzicht

Let's Meet Charlene

Let’s Meet Charlene

Op 18 oktober trok Charlene voor de laatste keer de kantoordeuren van Roeselare Industry achter zich dicht. Ze ruilt haar stoel van Sales Consultant in voor die van Office Manager in het Let’s Work-kantoor in Brugge. Zo wordt Charlene verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het kantoor en zal ze de bedrijven uit groot Brugge helpen aan sterke talenten die perfect passen binnen hun organisatie.

Ongewone start

Charlene: “Opstarten in een nieuwe functie vanuit je kot is dan wel ongewoon, maar ongewoon is niet onhaalbaar. Ook in een onlinemeeting voel je de teamspirit. De collega’s kende ik al, dus ik had alle vertrouwen in de klik met het team. Onze dagelijkse videocall bevestigt dat en geeft ons gezamenlijk een boost.

Uitgebreider takenpakket

Charlene: “Kandidaten plaatsen was al mijn hoofdprioriteit als Sales Consultant. Prospecteren en klantencontacten onderhouden staan dagelijks op de agenda. Dat is nu, in mijn nieuwe functie van Office Manager niet anders, maar de focus wordt aangescherpt. Ik zorg bovendien voor de organisatie en structuur in het kantoor. Daarvoor kan ik terugvallen op verschillende jaren ervaring in het kantoor Roeselare Industry.”

Nieuwe regio

Charlene: “Brugge is mij zeker niet onbekend. Mijn roots liggen hier, dus ik ken de streek. Ik vind het fijn om hier terug te zijn. Al kan het bedrijvennetwerk mij ongetwijfeld nog verrassen. De mogelijkheden zijn hier groot. Perfect om Let’s Work Brugge verder te laten groeien. Een missie waar ik met ongelooflijk veel goesting mijn tanden in zet.”

Dankbaar

Charlene: “Ik ben Let’s Work heel erg dankbaar voor deze kans. Zeker in deze bizarre tijden is het geen evidentie om door te groeien en te veranderen van kantoor. De ondersteuning die ik krijg van de directie en mijn District Manager Caroline boost mijn vertrouwen en motiveert me om het verschil te maken. Samen met mijn collega’s Natasja en Lieven zetten we kantoor Brugge nog meer op de kaart. Ik heb er zin in!”

Nood aan versterking? Of klaar voor een nieuwe job in de ruime regio Brugge?
Contacteer dan Charlene, Lieven of Natasja via brugge@letswork.be of 050 38 36 22

 
ready for the next step
4425 jobs Let's get started