naar overzicht

Horeca Totaal zoekt versterking: kom langs op de jobdag van 14 maart

Horeca Totaal is een begrip in noord West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Met twee hoofdvestigingen in Brugge en Oostende herbergen ze zo’n 38.000 verschillende producten voor horecazaken en grootkeukens: Zowel food- als non-food producten. Grote troef zijn de versproducten zoals vis, vlees, groenten, fruit en zuivelproducten. De voedingsgroothandel groeit en dat betekent extra jobs. Daarom organiseert Horeca Totaal een jobdag op 14 maart. Luc Mergaert, personeelsdirecteur vertelt ons wat je mag verwachten.

Wat mogen kandidaten verwachten op een jobdag?

Op de jobdag willen we geïnteresseerde kandidaten al heel wat informatie meegeven over hoe het is om bij Horeca Totaal te werken en wat de jobs precies inhouden. Dat op een leuke, ontspannen manier. We leggen ook meteen een afspraak vast om later dieper in te gaan op elkaars verwachtingen.

Welke collega’s zoeken jullie?

Voor de meeste functies zijn extra collega’s meer dan welkom: orderpickers, aanvullers, beenhouwers, visfileerders, kassamedewerkers, diepvriesmedewerkers en chauffeurs. We zijn de laatste 5 jaar gegroeid van een team van 150 collega’s naar 248 collega’s. Vooral door een groeiende vraag van de klanten en overnames. Een aantal afdelingen willen we uitbreiden en daarvoor hebben we versterking nodig.

Waarin moeten geïnteresseerde kandidaten zich herkennen?

Elk van ons is een goede plantrekker. Is er een probleem, dan denken we meteen aan oplossingen. Iemand die vooruitkijkt, zijn verantwoordelijkheid neemt en samenwerken belangrijk vindt. Iemand die de zaken in handen wil nemen. Met die ingesteldheid kunnen we de vaardigheden aanleren die voor bepaalde functies nodig zijn.

Hoe is het om te werken voor Horeca Totaal?

Hoewel we de voorbije jaren hard gegroeid zijn, blijft het familiale karakter in ons bloed zitten. We gaan joviaal met elkaar om en zorgen voor elkaar. We mogen de jobs niet onderschatten, soms is het fysiek zwaar werk en in periodes stresserend, maar we proberen de omstandigheden wel zo aangenaam mogelijk te maken. Beschermkledij, aangename pauzes en mensen een veilig gevoel geven zijn cruciaal. We vinden het belangrijk dat wie met iets zit, weet dat hij of zij bij de collega’s, leidinggevenden of de personeelsdienst terecht kan. We bieden medewerkers ook een mooi loon aan, want we weten: “if you pay peanuts, you get monkeys.” We betalen liever iets meer voor mensen die elke dag het beste van zichzelf geven en waar we kunnen op rekenen.

Werken bij Horeca Totaal?

Bel snel Let’s Work Brugge op 050 38 36 22 of mail brugge@letswork.be.
Of kom naar de jobdag op 14 maart van 9-13 uur, Sint-Pietersgroenestraat 8, Brugge.

 
ready for the next step
4885 jobs Let's get started