naar overzicht

Dylan (aanvuller/reacher): "Gas geven in een losse werksfeer."

Toen Dylan woonplaats Waregem inruilde voor het pittoreske Brugge was een van zijn grootste uitdagingen een nieuwe job vinden. Een nieuwe regio, nieuwe bedrijven, een ander West-Vlaams accent. Toch vond Dylan snel zijn weg. Een kennis raadde hem Horeca Totaal aan. 2,5 jaar later werkt Dylan er nog steeds als aanvuller.

Dylan startte op interimbasis en kreeg na 2,5 maanden zijn vast contract beet. Sneller dan de beloofde drie maanden. In zijn job als aanvuller/reacher vliegen de dagen voorbij. Dylan: “Nog meer in de kerstperiode, dan is het gas geven om alle klanten te helpen en tegelijk de winkelrekken aan te vullen. Die stressvolle periode wordt daarna gecompenseerd met een rustigere momenten. Dan hebben we opnieuw tijd om bijvoorbeeld de stock grondig te controleren.”

Winkelrekken vullen

Dylan: “Als aanvuller zorg ik ervoor dat de winkelrekken gevuld zijn. Aan de hand van lijsten die de collega’s uit de nacht voorbereiden weten we welke goederen uit het magazijn naar de winkel moeten. Soms gebeurt het dat we zelf de lijsten moeten maken. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor goederenontvangst. Op die manier weet ik ook echt alles staan in de winkel en kan ik klanten vlot helpen als ze vragen hebben.”

Werken, praten en lachen

Dylan: “Ik doe mijn job met veel plezier. Het grootste verschil met mijn vorige job is de losse werksfeer. Je kan met de collega’s en je leidinggevenden praten en er wordt vaak gelachen. Als je doet wat er van je verwacht wordt, krijg je er veel voor terug. Je komt met heel veel mensen in contact. Ik heb hier bovendien al veel bijgeleerd. Ik kreeg de kans om te leren werken met een stapelaar en reachtruck. Die vaardigheid heb je hier echt wel nodig.”

Gas geven

Dylan: “Hier werken betekent ook vaak een tandje bijsteken. Er zijn zeker ook stresserende momenten, maar de teamsfeer compenseert dat ruimschoots. Wie op zoek is naar een nieuwe job hoeft niet te twijfelen, hier zit je goed.”

Collega-aanvuller worden van Dylan?

Bel snel Let’s Work Brugge op 050 38 36 22 of mail brugge@letswork.be.
Of kom naar de jobdag op 14 maart van 9-13 uur, Sint-Pietersgroenestraat 8, Brugge.

 
ready for the next step
4885 jobs Let's get started