naar overzicht

Sterk staaltje schrijnwerk: Lootens Deinze groeit!

Lootens, gevestigd in Deinze en Kortrijk, groeide uit tot de referentie in de niche van maximaal beglaasd binnen- en buitenschrijnwerk.
De vestiging in Deinze focust op maximaal beglaasd stalen schrijnwerk, de afdeling in Kortrijk specialiseert zich in high end aluminium schrijnwerk. Maatwerk is de norm bij Lootens en het indrukwekkende portfolio met referenties in binnen- en buitenland bewijst hun marktleiderspositie.

Lokaal familiebedrijf met internationale klasse

Zaakvoerder Jan Lootens: “Staal is een veelzijdig product dat zich perfect leent tot uitzonderlijke realisaties. Denk maar aan de Europese Unie in Brussel, de Boekentoren in Gent en het Afrika Museum in Tervuren. We zijn de innovatieve partner van toparchitecten en bouwheren.” Lootens werkt het vaakst in eigen land, maar het bedrijf maakt ook naam en faam in het buitenland. Ondanks het succes blijft de sfeer familiaal en sta je als medewerker dicht bij de directie. Een unieke combinatie!

Plaatsers please!

Voor het moederbedrijf in Deinze werft Lootens ervaren plaatsers aan: vaklui met ruimtelijk én technisch inzicht. Jan Lootens: “Onze high end-projecten vragen extra aandacht, want wij werken op de millimeter!” Als plaatser werk je in duo: je staat er nooit alleen voor. Bovendien krijg je veel autonomie en vrijheid in je functie en mag je trots zijn op je realisaties. Beroepsfierheid gegarandeerd! Jan Lootens: “Onze plaatsers zijn het gezicht én het visitekaartje van ons bedrijf. Zij staan de klanten te woord op de werf en ze zijn dé tussenschakel tussen de klant en onze productieafdeling.

“Je voelt dat je meetelt.
Je bent een cruciale schakel in het geheel.”

Wie wordt onze magazijnier?

Door de groei werft Lootens een nieuw combi-profiel aan: magazijnier-productiemedewerker. Deze M/V houdt orde op zaken in het magazijn en springt bij in de productieafdeling. Je moet handig zijn met een heftruck en rolbrug, maar ook bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken aan de zaagmachines en in de assemblage-afdeling. Grootste troef van deze job? De diversiteit en verantwoordelijkheid! Je brengt zelf structuur aan waar nodig en steekt als handige harry of harriette graag de handen uit de mouwen. Logisch denken is bovendien een must en je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng.

“De uren vliegen voorbij en elk project is uniek.”

Assistent productieverantwoordelijke Steven Muys: “Ik werk sinds 1 juni 2018 bij Lootens als assistent-productieleider. Mijn taak: ervoor zorgen dat de productievloer zo efficiënt mogelijk werkt. De magazijnier-productiemedewerker die we zoeken moet houden van afwisseling en zin voor verantwoordelijkheid hebben. Het ene moment zet je beslagbakken klaar, het volgende ontvang je leveringen of laad je bestellingen in.”

M/V van staal? Bel Let’s Work Deinze

Bel snel Tine van Let’s Work Deinze op 09 380 48 70 of mail naar deinze@letswork.be.

 
ready for the next step
7468 jobs Let's get started