naar overzicht

Viktor: "Mijn stage bij Let's Work: een mooi VIPE-verhaal"

Mijn acht weken stage op de marketingafdeling van Let’s Work zijn voorbij gevlogen. Ik leerde veel bij over de technische kant van mijn vak – digitale marketing – maar ook over zaken die ik in het dagelijkse leven kan gebruiken. Hoe ik beter communiceer op bedrijfsniveau bijvoorbeeld …

Omdat de vier kernwaarden van Let’s Work voelbaar zijn op elk niveau van de organisatie kader ik mijn stage graag via de VIPE-kapstok, ofwel de Let’s Work-kernwaarden: Vertrouwen, Initiatief, Professionaliteit en Eerlijkheid!

Let’s Work geeft jou Vertrouwen

Al snel kreeg ik veel vertrouwen van de collega’s. Zij gaven mij m’n eigen verantwoordelijkheden, ik kon nieuwe voorstellen doen en bepaalde projecten mocht ik van a tot z zelfstandig uitvoeren. Bovendien kon ik altijd terecht bij mijn collega’s: met vragen, maar ook als ik iets anders kwijt wilde. Als je zoveel vertrouwen krijgt, geef je dat ook gemakkelijk terug: ik vertrouw mijn Let’s Work-collega’s voor de volle 100%.

Let’s Work houdt van Initiatief

Initiatief nemen is een must in een professionele omgeving. Zeker als je als stagiair wil groeien op je stageplaats. Ik geloof niet in wachten tot je een nieuwe taak krijgt, maar in zelf een planning leren opmaken en de noden van het bedrijf leren (her)kennen. Dat start met de juiste vragen stellen, interesse tonen en betrokken zijn bij je stageplek.

Let’s Work Positiviteit

Stay positive! Let’s Work straalt alleen maar positiviteit uit. Iedereen komt met een smile naar het werk en er wordt veel gelachen. Er heerst ook een goede sfeer onder de collega’s en als het eens niet meezit doet een goed gesprek wonderen.

Let’s Work staat voor Eerlijkheid

In alle omstandigheden blijft Let’s Work eerlijk. We draaien niet rond de pot en verbloemen of verzwijgen niets. Die directe feedback apprecieer ik als stagiair. Zo leer je snel uit je fouten en kun je jezelf continu verbeteren.

Bedankt Let’s Work

Bedankt aan Let’s Work en in het bijzonder aan mijn stagementor Wendy voor de goede begeleiding. Met veel goesting start ik binnenkort met mijn studentenjob bij Let’s Work. Wordt vervolgd dus! Dat bewijst dat Let’s Work als groeibedrijf kansen geeft aan young potentials. Want hier heerst volop de gedachte: treat me good and i’ll treat you better.

Ook stagelopen bij Let’s Work?

Contacteer dan onze Talent Manager Ivan Deneweth: 0468 13 30 86 of mail naar ivan.deneweth@letswork.be.

 
ready for the next step
8406 jobs Let's get started