naar overzicht

Office Manager Katrijn: 'kleine speler die opereert als een grote!"

Eigen micro-onderneming

Bij mijn vorige werkgever evolueerde ik in 10 jaar van junior consultant naar zelfsturende account specialist. Ik stond verschillende bedrijven bij op vlak van selectie en HR op maat. Na dit interessante parcours besloot ik aan de slag te gaan als Office Manager bij Let’s Work, een functie die na een reorganisatie niet meer bestond bij mijn vorige werkgever. Ik leid nu mijn eigen kantoor en krijg daarin veel vrijheid en vertrouwen. Zowel bij onderhandelingen als bij het bepalen van onze werkwijze en structuur. Dat voelt goed.

Lokaal werken als regiospecialist

Ik werk in mijn eigen regio. Dat is niet alleen handig omdat het dicht bij huis is. Ik ken de mensen en heb voeling met de lokale economie en de regionale bedrijven. Als InHouse-consultant werkte ik vroeger voor een langere periode bij één klant. Dan focus je op één bedrijf. Vandaag bedien ik mijn volledige regio. Dat garandeert veel afwisseling en commerciële uitdagingen. Ik weet altijd wat er speelt en beweegt in mijn regio.

Voelen dat je werkt in een groeibedrijf

De groeidynamiek is echt voelbaar bij Let’s Work. We groeien heel snel en het is fijn om mee te evolueren op die golf. Voor de klanten is het grootste voordeel hiervan de hoge flexibiliteit. We kunnen snel schakelen voor kandidaten, maar ook heel kort op de bal spelen voor klanten. De mindset bij Let’s Work is op-en-top flexibel.

Persoonlijke klik met VIPE-waarden

De bedrijfswaarden Vertrouwen Initiatief Professioneel en Eerlijk hebben mij echt over de streep getrokken om voor Let’s Work te kiezen. Die waren voor mij minstens even belangrijk als het loonpakket en moesten kloppen met wie ik ben. De VIPE is niet alleen zichtbaar in alle kantoren, ze is ook duidelijk voelbaar en wordt gedragen door alle medewerkers!

Grote verantwoordelijkheid en vertrouwen

Mensen opleiden, begeleiden en sturen, je kantoor leiden als micro-onderneming, ... Bij Let’s Work krijg je dezelfde verantwoordelijkheid als bij een grote speler, maar met een grotere vrijheid en flexibiliteit. Lokaal maatwerk verhoogt bovendien de kwaliteit en professionaliteit van ons uitzendwerk.

One-stop-shop voor alle profielen

De expertise van onze 6 divisies (Industry, International, Food, Construct, Technics en Office) versterkt de kantoren. Maar elk Let’s Work-kantoor blijft een one-stop-shop voor alle profielen die je als klant nodig hebt. Jouw vaste contactpersoon leert je bedrijf door en door kennen en zoekt samen met de omliggende Let’s Work-kantoren de perfecte match voor jou.

SW = Samen-Werken

We zijn één Let’s Work en gaan voor één gezamenlijk resultaat. Het Samen-Werken tussen de 23 kantoren van ons net is uniek voor de sector! En net die sterke band tussen onze kantoren vormt een grote meerwaarde voor de klant. Want omzetten kunnen gedeeld worden, waardoor alle kantoren mee helpen zoeken naar het juiste profiel.

Kleine speler, grote klasse

Let’s Work heeft de workflow en professionaliteit van een grote speler. De 10 steps zijn duidelijk en ze maximaliseren de slaagkansen op een geschikte match. Bovendien gaat kwaliteit hier duidelijk boven kwantiteit. We stellen liever één topkandidaat voor dan 5 profielen die maar voor een stuk aan de vraag van de klant beantwoorden.

Investeren in visibiliteit

Als kleine speler moeten we soms meer knokken, maar ik merk dat onze naambekendheid gestaag groeit. Let’s Work investeert bewust in visibiliteit en marketing, mensen en structuren en dat werpt zijn vruchten af. Zo kunnen we kort op de bal spelen met wervingsacties op maat van de klant. Denk maar aan gesponsorde social media-posts. Een grote troef in dit digitale tijdperk.

Werken bij Let’s Work?

Dat kan! Wij werven continu nieuwe collega’s aan:
HR-consultants, recruiters, Office Managers, Sales Managers, …
Klik hier voor alle vacatures!

 
ready for the next step
9458 jobs Let's get started