naar overzicht

Yanick is vaste waarde bij assemblageploeg Roxell

Roxell in Maldegem is wereldwijd marktleider in stalinrichting en automatische voer- en drinksystemen voor pluimvee- en varkensbedrijven. Het bedrijf behoudt zijn marktpositie dankzij een duidelijke focus op innovatie en vernieuwing. De hoofdzetel ligt in België, maar Roxell heeft ook vestigingen in de Verenigde Staten, Maleisië en Rusland én telt 275 medewerkers. Eén daarvan is Yanick Blairvacq. Zij startte in oktober 2018 als insteller-operator op de afdeling Welding & Assembly en kreeg vorige maand een contract bij Roxell, Proficiat Yanick

Let’s Work belde met jobaanbiedingen

Let’s Work vond mijn cv op de VDAB-website en belde mij met een aantal jobs in de regio. Ik kende Roxell al omdat ik er enkele jaren geleden een weekje gewerkt had. Ik vond het toen al een fijn bedrijf, dus koos ik opnieuw voor Roxell. De samenwerking met Let’s Work verliep heel vlot. Katrijn van kantoor Aalter was mijn vaste contactpersoon en ik kon altijd bij haar terecht met vragen.

Roxell is een fijne productieomgeving

Yanick werkt elke dag zelfstandig aan haar werkpost: “De collega’s en de teamleaders bij Roxell hebben mij super goed ontvangen. De sfeer zat direct goed en ik kreeg voldoende begeleiding: uitleg bij de tekeningen en toezicht op de assemblages. De grootste troef van Roxell is dat je in een productieomgeving werkt, maar geen bandwerk doet. Elke morgen sta je aan een andere post. Je weet nooit op voorhand aan welke order je zult werken. Ik vind het ook leuk dat ik mijn eigen radio heb en af en toe een koffietje mag halen. Bij de ploegwissel is er een vast moment waarop de lopende orders doorgegeven worden aan de collega’s en waarop belangrijk bedrijfsnieuws gedeeld wordt. Zo blijf je bij met de nieuwste ontwikkelingen."

Let’s Work Aalter voor Roxell

Let’s Work werd vrij recent HR-partner van Roxell. Office Manager Katrijn van Let’s Work Aalter: “Wij zijn heel geëngageerd om mee te denken in het verhaal van Roxell. We zetten ons in om de juiste kandidaten te vinden en door te sturen. En elke donderdag krijgen potentiële medewerkers een uitgebreide rondleiding, zodat ze goed weten wat de job inhoudt en wat ze kunnen verwachten. Na de rondleiding kunnen mensen zich kandidaat stellen als productiemedewerker of plaatbewerker. Nieuwe mensen worden opgeleid door de teamleader of de vaste operator. Daarom is een goede kennis Nederlands belangrijk.”

Roxell werft aan voor productie

Supervisor Welding & Assembly Roderik Lamijns: “We zijn altijd op zoek naar goede mensen voor onze productieafdeling. Voor goede werkkrachten zijn er bij Roxell zeker toekomstmogelijkheden, net zoals Yanick. In elke afdeling heb je verschillende werkcellen of posten. Wij verwerken losse orders, dus dat betekent dat we elke dag andere stukken maken en ineen zetten van a tot z. Bovendien zijn wij al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de sector.”

Word jij de nieuwe Yanick?

Roxell zoekt continu extra medewerkers voor de productie (twee ploegensysteem):

  • Productiemedewerkers assemblage

  • Plaatbewerkers

  • CNC-operatoren

 

Zin in een job bij Roxell en heb jij een goede basiskennis Nederlands?
Bel dan snel Katrijn van Let’s Work Aalter op 09 233 38 82 of mail aalter@letswork.be.

 
ready for the next step
9458 jobs Let's get started