let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

1 2 3 4 5
 

Jobdag 8 feb: 100 bouwjobs in je buurt

De 200 standhouders van de Bouwbeurs Roeselare werven aan. Kom op 8 februari naar de open jobdag van Let's Work in de inkomhal van de Bouwbeurs. Solliciteer on the spot en ontmoet meteen je nieuwe werkgever.

 
Lees meer

Liana recruits in Romania for Belgian clients!

Meet Liana, a.k.a. our Romanian connection. She recruits Romanian employees for our Belgian Let's Work Intenational clients.

 
Lees meer

Let's Work stoomt jou klaar voor 'Werken in de Toekomst'

De jobmarkt is in beweging: automatisering en digitalisering veranderen de jobs van de toekomst en Let's Work stoomt jouw bedrijf klaar voor the next step.

 
Lees meer

Sunconfex start extra productieploeg in Ieper

Europese topper in zonweringstextiel Sunconfex zoekt 10 - 15 extra productiemedewerkers voor de site in Ieper.

 
Lees meer

Let's Work International rekruteert voor voeding en industrie.

Operatoren, inpakkers, techniekers,... Let's Work International rekruteert sterke arbeidersprofielen voor industrie- en voedingsbedrijven. Ontdek onze flexibele arbeidsoplossingen.

 
Lees meer

Starter Yoika wint dubbel maandloon!

Jong talent is de toekomst en verdient alle kansen. Daarom lanceerden wij vorig jaar onze studentenactie en is nu de winnaar bekend. Yoika krijgt een dubbel maandloon!

 
Lees meer

Quinten:"Ik kan mij geen betere HR-partner inbeelden"

De Gentse Winterfeesten kiest één HR-vertrouwenspartner voor heel Vlaanderen. Van Oostende over Gent tot Aalst, Let's Work zorgt voor de juiste medewerkers.

 
Lees meer

Raf vertelt over onze opmars in regio Antwerpen en Vlaams-Brabant

District Manager Raf Stukkens en de teams van Let's Work Temse, Zellik, Lummen en Schelle breken potten in Antwerpen en Vlaams-Brabant

 
Lees meer

Danny kiest voor dagwerk en wordt koerman

Danny Moerman wil meer tijd spenderen met zijn gezin en stapt na 13 jaar uit het nachtwerk. Vandaag is hij koerman bij Vaneenoo Industriebouw.

 
Lees meer

Summer Tour werd gesmaakt: een terugblik

230 porties friet, 40 kandidaten en 8 arbeidscontracten. Dat zijn de facts en figures van onze Summer Tour bij Barias, Trendy Foods, Agristo en Grandeco. Lees het hele verhaal!

 
Lees meer
 
1 2 3 4 5
 
ready for the next step
1600 jobs Let's get started