let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

1 2 3 4 5
 

A day in the life of: InHouse Consulente Neli bij Barias

Vandaag volgen wij Neli op een typische werkdag als InHouse Consulente bij Barias.

 
Lees meer

A day in the life of: Staffing Consultant Annelies

Vandaag volgen we staffing consultant Annelies op een typische werkdag bij Let’s Work.

 
Lees meer

Technics gooit werking open: techniekers voor iedereen!

Technische profielen zijn zowat de heilige graal van de arbeidsmarkt: iedereen wil ze, maar ze zijn moeilijk te vinden! Daarom richtte Let’s Work in december 2018 de gespecialiseerde divisie Technics op.

 
Lees meer

Trendy Foods Bornem werft chauffeurs C en magazijniers aan

Als nationale distributeur van 15.000 producten (snoep, dranken, snack, koffie, tabak, telefonie, vers- en non-food producten) bevoorraadt Trendy Foods gemiddeld 1100 convenience stores per dag: van tankshops, sportclubs, videotheken tot volledige kruidenierszaken.

 
Lees meer

Viktor: "Mijn stage bij Let's Work: een mooi VIPE-verhaal"

Mijn acht weken stage op de marketingafdeling van Let’s Work zijn voorbij gevlogen. Ik leerde veel bij over de technische kant van mijn vak – digitale marketing – maar ook over zaken die ik in het dagelijkse leven kan gebruiken. Hoe ik beter communiceer op bedrijfsniveau bijvoorbeeld …

 
Lees meer

Werner van Horeca Totaal: "Mijn vrachtwagen is mijn vrijheid."

Horeca Totaal is inspiratiebron en totaalleverancier voor horeca en grootkeuken. Van dagverse kwaliteitsproducten over droge voeding tot non-food, Horeca Totaal belevert klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Zeeuws-Vlaanderen en Antwerpen.

 
Lees meer

Office Manager Katrijn: "kleine speler die opereert als een grote!"

Katrijn Conaerts maakte 5 maanden geleden de overstap van de grootste speler in de uitzendsector naar de challenger van de uitzendmarkt: Let’s Work. Een bewuste keuze die Katrijn graag toelicht:

 
Lees meer

Yanick is vaste waarde bij assemblageploeg Roxell

Roxell in Maldegem is wereldwijd marktleider in stalinrichting en automatische voer- en drinksystemen voor pluimvee- en varkensbedrijven. Yanick Blairvacq startte in oktober 2018 als insteloperator op de afdeling assemblage en kreeg vorige maand een vast contract. Proficiat Yanick!

 
Lees meer

Let's Work rekruteert knelpuntprofielen in Roemeniƫ, Polen en Moldaviƫ

Er heerst schaarste op de arbeidsmarkt. Onze Belgische vacatures raken niet meer ingevuld met eigen mensen en dat vraagt om creatieve oplossingen. Daarom rekruteert Let’s Work out of the box, of liever out of the country.

 
Lees meer

10 tips om stress op de werkvloer tegen te gaan

Wist je dat je pauze overslaan kan leiden tot gezondheidsproblemen? Dit kan leiden tot stress en fysieke klachten (bijv. rugklachten) omdat je te lang in dezelfde houding zit. Benut daarom je pauze optimaal en sta geregeld recht of wandel eens naar het bureau van je collega om iets te bespreken.

Bekijk snel onze 10 tips!

 
Lees meer
 
1 2 3 4 5
 
ready for the next step
9458 jobs Let's get started