home / blog /
terug naar overzicht

Let's Meet Caroline

2020-11-21

Let's Meet Caroline

 

Caroline (Office Manager): “Ook nu zijn er kansen op de arbeidsmarkt”

 

Een carrièremove in deze tijden? Het kan! Vraag maar aan Caroline. Half oktober startte ze op als office manager in het Let’s Work-kantoor in Zellik nadat de coronacrisis haar aan het denken had gezet. Helemaal klaar voor een nieuwe start dook ze het avontuur in.

Voorbestemd voor uitzendsector

Caroline werkte aanvankelijk bij een field marketingbureau waar ze verantwoordelijk was voor de outsourcing en headhunting van verkoopmedewerkers in niet-essentiële winkels.
Caroline: “Mijn job ontsnapte niet aan de gevolgen van de coronacrisis. Zo moest ik noodgedwongen op zoek naar een nieuwe job. Ik had ervaring in selectie en besefte dat het tijd was voor een ruimer speelveld in die richting. Ik leg mijn focus graag op een brede waaier aan profielen. De stap naar de uitzendwereld was dus min of meer voorbestemd. De vacature bij Let’s Work kwam er dan ook op het juiste moment.”

Letterlijk een aangename kennismaking

Caroline: “Wie ik ben en hoe ik functioneer stemt eigenlijk perfect overeen met de VIPE-waarden die Let’s Work uitdraagt. Vertrouwen, initiatief nemen, positivisme en eerlijkheid zijn fundamentele waarden die mij nauw aan het hart liggen. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel. De menselijke aanpak en de ongedwongen manier van communiceren gaven voor mij de doorslag. Hier ben je écht iemand.”

Een hart voor mensenwerk

Caroline: “De HR-wereld is niet nieuw voor mij. Ik heb al een parcours in HR achter de rug. Het menselijk contact maakt het boeiend. Niet toevallig ben ik dan ook afgestudeerd als maatschappelijk assistent. Mensen helpen loopt voor mij als een rode draad door het leven. Nu help ik mensen in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging, zo geef ik hen toekomstperspectieven.”

Uitdaging als office manager

Caroline: “Regio Brussel is niet helemaal onbekend terrein. Ik ken de mentaliteit door voorbije werkervaringen. En ik kijk ernaar uit om er de industrie en bedrijven nog beter te leren kennen. Een uitdaging die ik met beide handen grijp. Ik ben heel erg gedreven om het Let’s Work-kantoor in Zellik nog meer op de kaart te zetten en het verder te laten groeien. Daarom kan ik niet wachten om terug op pad te gaan. Actie, daar hou ik van. Letterlijk en figuurlijk.”

Ook op zoek naar actie én een nieuwe job? Check dan meteen onze jobs voor consultants en office managers via de pagina interne jobs