Let's read

verwerf nieuwe inzichten en handige tips

naar overzicht

Waarom onze consulenten voor Let?s Work kiezen?

Gelukkige mensen ofwel quality@work zit ingebakken in het Let's Work-dna: wij willen blije klanten, blije uitzendkrachten, maar ook blije medewerkers. En dat voel je! Bovendien maken wij van onze mensen experts: via interne opleidingen, coaching en open communicatie. Erkenning en respect, maar ook samenwerking en aandacht voor talent staan daarbij centraal. Dat dit geen holle woorden zijn bewijzen deze getuigenissen van nieuwe medewerkers:

Waarom onze nieuwe collega's voor Let's Work kiezen

Gertjan: “In twee woorden: Goede vibes! Die voelde ik vanaf de eerste minuut, dankzij mijn collega Jorn maar ook in het contact met iedereen van Let's Work. Zaakvoerders Kenneth en Stefanie hebben mij echt warm onthaald.”

Liesbeth: “Bij Let's Work krijg ik de vrijheid om mijn job te doen zoals ik het wil en om mezelf tijdens dat proces beter te leren kennen en te ontplooien. Bovendien is de communicatie heel open. Samen met mijn collega's groeien wij zo tot een sterk team.”

Cinzia: “Let's Work groeit en ook als medewerker krijg je de kans om door te groeien. Dat maakt Let's Work heel aantrekkelijk als werkgever.”

Ireen: “Ik had al veel positieve dingen gelezen en gehoord over Let's Work. Toen ik hier aan de slag ging werd ik meteen goed opgevangen en ik werk in een fantastisch team.”

Saskia: “Ik voelde van minuut één het vertrouwen van Stefanie en Kenneth. Hun visie en het groeiverhaal van Let's Work trokken mij over de streep om in de uitzendsector te blijven en voluit voor het Let's Work-verhaal te gaan.”

Neli: “Op de testdag voelde ik mij inéén woord thuis. Dat komt omdat mensen tellen bij Let's Work. Ik werkte al voor verschillende grote bedrijven en daar ben je een nummer. Hier werk je dichtbij en samen met mensen. Zo kun je groeien op je eigen manier.”

Anaïs: “Ik werkte vroeger al in de uitzendsector, maar de bedrijfscultuur bij mijn vorige werkgever lag mij niet meer. Omdat ik enkele mensen kende bij Let's Work waarmee het wél supergoed klikte besliste ik om hier te solliciteren. Bij mijn interview kreeg ik een topontvangst en ik was meteen enthousiast over het totaalpakket. Ik kan alleen maar zeggen: Let's do it!”

 
ready for the next step
6475 jobs Let's get started