naar overzicht

A day in the life of: InHouse Consulente Neli bij Barias

Barias, de stockage- en verpakkingsreus voor gekoelde en diepgevroren voedings- en andere producten in Roeselare vertrouwt al jaren op het InHouse-kantoor van Let’s Work voor de juiste arbeidskrachten. Vandaag volgen wij InHouse Consulente Neli op een typische werkdag. Samen met Project Manager Sofie zorgt zij voor een vlekkeloze planning en een correcte ploegbezetting. Neli: “De ploegen bij Barias evolueren mee met de orders. Wij moeten dus snel schakelen. Daarom is het een grote meerwaarde dat wij vanop de werkvloer opereren. Onze uitzendkrachten en onze klant kunnen altijd bij ons terecht.”

Welkom in ons containerkantoor bij Barias

Mijn werkdag start om 7.30 uur, want de eerste ploeg gaat om 8 uur aan de slag. Ik controleer eerst de planning en de aanwezigheidslijsten. Daarna ga ik de werkvloer op om te checken of iedereen de veiligheidsvoorschriften naleeft: haar- en baardnetjes, handschoenen, veiligheidsschoenen, ...

Wij kennen Barias en de profielen die zij zoeken door en door. Van inpakkers en verpakkingsoperatoren over heftruck- en reachtruckchauffeurs tot magazijniers en teamleaders ... Wij staan heel dicht bij onze klant en werken op basis van vertrouwen.

 

Opstart van de volgende ploeg

Wij kennen onze uitzendkrachten persoonlijk en zorgen ervoor dat zij weten wat de verwachtingen van de klant, de interne afspraken en de veiligheidsvoorschriften zijn. Bovendien waken wij erover dat zij zich goed voelen bij Barias. Zo kunnen wij aan een lange termijnrelatie bouwen.

Werken in een InHouse-kantoor is werken met mensen in een dynamische omgeving. Geen twee dagen zijn hetzelfde. Dat maakt de job boeiend.

 

Aanspreekpunt voor uitzendkracht en klant

Een vraag over de loonfiche? Die beantwoorden wij on the spot. Zo bouwen wij een persoonlijke band op met onze uitzendkrachten.

Barias is een multiculturele werkomgeving. Ik spreek Roemeens, Frans, Engels en Nederlands op de werkvloer.

 

Planningsoverleg met de productieverantwoordelijke

Welke orders worden morgen verwerkt? Welke en hoeveel profielen heeft Barias daarvoor nodig? Ik toets de laatste wijzigingen in de planning af met de productieverantwoordelijke en stuur bij waar nodig.

De klanten van Barias zijn voedingsbedrijven, een sector met duidelijke piekperiodes. Geoogste groenten moeten bijvoorbeeld zo snel mogelijk diepgevroren en verpakt worden voor consumptie. Dat zorgt vaak voor drukke dagen bij Barias.

 

Tijd voor de planning van morgen

15.50 uur: tijd om de nieuwe planning op te hangen, net voor de ploegwissel van 16 uur. Zo zien onze uitzendkrachten meteen hoe hun werkdag er morgen uitziet.

Als InHouse-kantoor ontzorgen wij de klant op elk HR-vlak: rekrutering, selectie, opstart, administratie, payrolling, … De klant focust op zijn klanten en orders. En wij regelen voldoende geschikte mensen om de opdrachten snel en volgens de regels van de kunst uit te voeren.

 

Ook een Neli in jouw bedrijf?

Geen zin meer in HR-zorgen? Neem dan contact op met Let’s Work en bespreek de mogelijkheden van onze InHouse-dienstverlening. Bel nu 056 24 15 58 of mail info@letswork.be.

Productiejob in Roeselare?

Word inpakker, operator, heftruck- of reachtruckchauffeur, magazijnier of teamleader bij Barias. Bel nu Neli en Sofie op 0470 91 21 31 of mail naar inhouse.barias@letswork.be

 
ready for the next step
9458 jobs Let's get started