naar overzicht

Trendy Foods Bornem werft chauffeurs C en magazijniers aan

Als nationale distributeur van 15.000 producten (snoep, dranken, snack, koffie, tabak, telefonie, vers- en non-food producten) bevoorraadt Trendy Foods gemiddeld 1100 convenience stores per dag: van tankshops, sportclubs, videotheken tot volledige kruidenierszaken. Met de hoofzetel in Petit-Rechain bij Luik en vestigingen in zowel Bornem als Contern (Luxemburg) speelt de Trendy Foods Group al 50 jaar een belangrijke distributierol in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg. De jongste vestiging in Bornem heeft er in 11 jaar tijd een sterk groeiparcours op zitten en blijft verder uitbreiden in Oost- en West-Vlaanderen. Het filiaal valt op door zijn dynamische team, collegialiteit en aangename werksfeer en laat kandidaat-werknemers binnenkort proeven van frietjes en jobs!

Trendy Foods Bornem groeit

Warerhouse Manager Frank Kerremans van Trendy Foods Bornem: "Eind augustus, begin september is voor ons altijd een piekperiode en onze vestiging blijft groeien. Daarom zoeken wij extra chauffeurs C, magazijniers vroege en late ploeg, orderpickers en reachtruckchauffeurs. Als orderpicker zet je de bestellingen klaar met een elektrische stapelaar en een elektronische scanningssysteem. Als chauffeur C laad je de vrachtwagen in en lever je bestellingen bij een 15-tal Nederlandstalige en Franstalige klanten volgens een dispatching-route. Elke dag gaan meer dan 30 chauffeurs de baan op. Bij Trendy Foods start je op interimbasis, maar is de kans op een vast contract groot. Bovendien krijg je een mooi loon en geven wij interne opleidingen voor starters: een 3-daagse opleiding voor magazijnmedewerkers en een 5-daagse opleiding voor chauffeurs C.”

Trendy Foods-collega’s aan het woord

Chauffeur C Soufiane:

Ik rijd al 3,5 jaar voor Trendy Foods. Na 6 maanden op interimbasis kreeg ik een vast contract. Intussen leid ik samen met een andere chauffeur de nieuwe collega’s op. Samenwerken en elkaar helpen staat hier centraal. Trendy Foods is een goed bedrijf om voor te werken: je krijgt een mooi loon en wordt correct betaald. Bovendien rijden we met goede vrachtwagens en krijgenwe elektronische transpaletten om te laden. Ook de sfeer is top, want Warehouse Manager Frank is een goede motivator.

Orderpicker Niels:

Ik krijg binnenkort mijn vast contract en daar ben ik heel blij om. Ik doe mijn job enorm graag, want de sfeer en de collega’s zijn tof. Ik houd ook van de afwisseling van mijn job, vooral als ik in de latere ploeg werk. En het thuisfront is tevreden met mijn mooie uren. Bovendien heeft Trendy Foods begrip voor de mens achter de werknemer. De eerste drie dagen kreeg ik een opleiding ‘on the job’. Ik leerde met de elektrische transpallet rijden, ik leerde de scanner gebruiken en ik leerde paletten en containers stapelen.

Reachtruckchauffeur Johan:

Ik werk hier al zes jaar. Mijn job is heel afwisselend: ik doe veel meer dan rijden met de reachtruck. Ik help ook mee aanvullen in de namiddag en doe vaak fysiek werk. De vaste garde hangt hier heel goed aaneen. We zijn zodanig op elkaar ingespeeld dat we elkaar automatisch helpen.

Magazijnier François:

Ik ben vorig jaar in september gestart en kreeg na drie maanden een vast contract. Deze job is fantastisch voor jong en oud. Je hebt de fun van het rijden met de elektrische transpallet, je werkt met fijne producten zoals snoep en frisdrank en als familieman heb je mooie uren. Je werkdag eindigt om 16.30 uur en op vrijdagnamiddag ben je thuis. Bovendien is de werksfeer super: jonge medewerkers leren van oudere en iedereen zorgt voor iedereen.

Solliciteer op de Summer Jobdag

Kom naar onze Summer Jobdag op vrijdag 23 augustus van 10-14 uur in Bornem. Trendy Foods en Let’s Work trakteren jou op heerlijke frietjes en smakelijke jobs!

  • Magazijnier in hart en nieren?
  • Behendig met een elektrische transpalet/reachtruck?
  • Rijbewijs C en graag op de baan en bij klanten?
  • Of interesse om je rijbewijs C samen met ons te halen?

Kom proeven van onze vacatures op de jobdag! Vraag meer info.
Of solliciteer snel bij Sofie van Let’s Work Temse: bel 03 710 60 00 of mail temse@letswork.be.

 
ready for the next step
6475 jobs Let's get started