Ik zoek talent

Let's Work zweert bij een persoonlijke aanpak

“Wie ben jij en wie heb je nodig?” Jouw Let's Work-consulent leert jouw bedrijf echt kennen - inclusief bedrijfsbezoek. Alleen zo kunnen wij ons inleven in jouw bedrijfscultuur. En alleen zo zetten wij een haarscherp profiel op papier. Want bij ons krijg je geen kandidatenlijst uit de databank. Wij zoeken gericht naar de juiste match: in talent en persoonlijkheid

personeel vinden?

Reken op onze divisies

 

Jouw sector is uniek: met eigen profielvereisten, eigen randvoorwaarden en eigen uitdagingen.

Daarom werken doorsneeoplossingen niet. En daarom krijg je bij Let's Work een oplossing op maat. Van jouw gespeicaliseerde divisie: Industry, Construct, Food, Office, ... Want die weet perfect wat jij wil én niet wil. En die kent jouw sector door en door.

 
 

Jouw groeipartner

 

Tijd om te groeien? Jouw personeelsbestand groeit mooi met je mee, dankzij Let's Work.

Wij zoeken actief naar het gepast profiel voor jouw functie en bedrijf. Daarbij denken wij verder dan de geijkte paden en gaan wij creatief te werk met werk.

ik zoek een vaste medewerker

Jouw HR-redder in nood

 

Piekperiode? Zomerverlof? Zieke medewerker? Ook bij een tijdelijk personeelstekort schieten wij je te hulp met gemotiveerde talenten.

Flexibele arbeid biedt een snelle oplossing bij prangende personeelsproblemen. Wij zorgen voor een perfect, tijdelijke match.

ik zoek een tijdelijke medewerker
 
het geheim van ons succes?