U zoekt jobs in de Belgische zorgsector?

Ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, thuisverzorging ... : de medische sector in België doet een beroep op de expertise van Let's Work Medical voor de aanwerving van geschikt medisch personeel. Bent u dus op zoek naar een uitdaging in de zorgsector buiten uw landsgrenzen? Dan is Let's Work Medical uw geknipte partner.

Zoekt u personeel?

Let's Work Medical is uw perfecte partner voor de internationale aanwerving van medisch personeel. Wij selecteren de juiste kandidaten voor uw medisch of zorgcentrum in België. Respect voor het welzijn van alle betrokken partijen staat hierbij centraal: de kandidaten, uw zorginstelling en de toekomstige patiënten.


Getuigenis

Ana, startte op 2 september 2012 als verpleegkundige. Lees haar getuigenis

Medisch personeel aanwerven en begeleiden

Let's Work Medical stopt niet bij de deskundige selectie en aanwerving van de geknipte kandidaten. Wij werken lang en intensief samen met uw zorginstelling en uw nieuwe krachten. Vertrouwen en respect vormen hierbij de basis. Bovendien begeleiden en steunen wij uw nieuw medisch personeel ook bij de integratie in België. Uw garantie op een vlekkeloze start.

Past uw profiel bij onze jobs in de zorgsector?

U hebt net met succes uw opleiding in de gezondheidssector afgerond? Of u hebt al een pak ervaring in jobs in de zorgsector? Klop dan aan bij Let's Work Medical. Wij werven medisch personeel met en zonder ervaring aan. Match uw profiel met onze stageplaatsen en jobs in de zorgsector in België.